(du är himlen för mig varje dag)

Snart är den här veckan slut då. Bettan har varit hem och vi träffades endast en gång. Jag som trodde att vi skulle kela hela veckan lång. Jag och Malin har blivit smarta och köpt gymkort. Nu jävlar ska det tränas. Fy fan vad vi ska träna! Vi var där idag och körde igång, cykla och tränade benen och sånt. Det var kul, sen kom jag på att jag hade glömt att ta på mig deo.

Idag kom Johanna heeem, så imorgon ska vi ut och dricka en massa goda drycker. Empan ska vara nykter, så jag ska låna ut min dyrbara bil till henne, för då kan hon skjutsa hem mig sen. Gud så skönt! Apropå min dyrabara bil så började pappa rota runt i avgasröret på den idag och ut kom en massa skit.  Jag stog bredvid och bara gapade. Inte undra på att den har gått så segt. Haha, jag säger då det.





Annars händer det ingenting förutom att jag har ALLA The sims spel nu. Jag är så lycklig! Jag + The sims = 4-Ever!
Sen saknar jag Johan, han håller på och flyttar in till Uppsala på riktigt och jag trodde att jag skulle vara med Fläskan hela veckan och det har hindrat oss från att ses. Hindrat oss... vi är som romeo och julia, han och jag... kan inte vara med varandra.... bara skojade.


Och sen har jag pysslat med indianpärlor. Jag gjorde dom här två, men mina blev otroligt fulare. Men det blir bättre, såklart.



Och nu har jag kärat ner mig i Markus Krunegårds låt Stjärnfallet, därav rubriken. Men den är till Johan också, men bara lite. Jag är en puttinuttig flickvän.

Hej då!

Will I ever learn

Det är natt. Jag har blivit värre på att vända på dygnet. Idag vaknade jag ungefär 15.20. Men nu ska det fan bli ändrig på det. Jag ska bli en bättre människa och sen ska jag börja träna med Malin. Vi ska bli dom nya anorexiafallen, vi ska slå rekord. Typ.


Idag har jag kört i min nya pärla. Igår städade jag den. Man märker direkt att det är en kille på 18 bast som har haft den innan. Den stinker kille, sätena var förstörda och på golvet låg det en massa skit och söndertrampade cdskivor. Men nu är den jättefin, men jag vill inte ha en bil som luktar kille, så nu ska jag kleta upp hubbabubbatuggummin och spruta Britney Spears parfym där inne.. hih


Bra tjäj!

Roligt var det

Vad roligt att mitt förra inlägg uppskattades så mycket. Ännu roligare för Anna, träffa alla dom där kändisarna LIXXOM!!!!

Jag sitter hemma hos Johan och gör absolut ingenting. Känns en aning meningslöst. Men jag upptäckte precis att det går ett direkttåg hem idag och då flög smilebanden upp till ögonbrynen.

Nu ska jag smsa till mamma, vänta på att Johan ska komma hem från skolan och sen ska jag typ åka hem och stoppa i pengar i min jagskautochtågfluffa-kassa.

Kul liv!


HÄRRÅ!




Anna på vift

Idag har jag pratat med Anna i telefon. Vi pratade bland annat om hennes problem.. hur hon både ska kunna få ta ett kort på henne på Will Smith och samtidigt få hans autograf på kortet.. vilka problem!!!!!

Jag blev så orolig över henne och alla kändisar..
Så därför har hon redan träffat en massa nu.. hihihihihih.


Här får hon skjuts av Brad Pitt, antagligen till den där festen, där hon skulle möta upp Clint Eastwood...



Jag tror visst att Anna blev lite stirrig av all champagne..



Ny dag, ny frilla och Johnny Depp..


Anna gillar att förändra sitt hår.. Här träffade hon på Sarah Jessica Parker när hon var på väg till Obama..


SÖTISARNA!!!!!!



OCH SLUTLIGEN... WILL SMITH!!!! Anna kände sig het.

Mitt möte med Lasse

Jag och min Lars.

Imorse hade jag en mycket fin dröm, en av dom bästa.

Elina var tydligen ganska tajt med Lars Winnerbäck, eftersom hon hade fått en plats i hovet eller något.. dom spelade tillsammans iallafall. Jag hade träffat på Lasse och hovet ett par gånger eftersom jag hängde ganska mycket med Elina, så det hade blivit till en vana.
På skoj hade jag gjort om en av Lasses låtar (som inte ens finns) som handlade om dumle. Godiset alltså. Jag hade gjort en lugnare version och Elina hade spelat upp den för Lasse och han tyckte verkligen om den.
När jag nästa gång följde med på en spelning och hängde med Elina så fick jag lite konstigare blickar från Lasse. Helt plötsligt kom han fram till mig och började sjunga på dumle-låten, jag blev generad och han sa att han älskade min version av den. Sen bara försvann han.

Helt plötsligt var det vinter och jag hade tydligen börjat dejta Lasse. Jag har ingen aning om vad vi gjorde på dom första dejterna. Men på den tredje dejten, som jag drömde om... så bjöd han hem till sin lägenhet på Södermalm, vi käkade fläskfilé och något annat jox. Efter maten satte vi oss i soffan och han tog fram gitarren och sa "Nu ska jag spela en låt för dig" och han började spela Tretton trappor opp. Jag avled.. nästan och i låten la han till "Jag är förtjust i dig". Efter det så gick vi ut på hans franska balkong och där stog två stolar och en stor filt och han hade en massa lyktor där som han hade tänt.......... Sen vaknade jag upp!!! JAG VAKNADE UPP... jag försökte somna om och fortsätta drömmen. Men det gick inte..


Jag tolkar drömmen som att Lasse söker efter kvinnan i sitt liv och kvinnan är JAG!!!!



Naken gröt

Tanken var att jag skulle ligga i sängen och sova för ungefär en timme sen. Men det gör jag såklart inte. För jag var tvungen att titta på andra avenyn, men nu ska jag snart sova.

Imorgon ska jag leka med Malin och Nathalie och på kvällen kanske Johan kommer.
Johan, han som trodde att han och jag var ensam hemma sist han var på besök, så han tog sig friheten att kliva upp naken, gå in till köket och börja koka gröt. Helt plötsligt klev pappa upp (HAHAHAH) och det blev lite pinsamt inne i köket.  Skönt att jag sov, men jag skrattade gott när en generad Johan kom inrusande på mitt rum!

God natt!



coldcoolgirl__89


Hejsan,
Nu är jag nyvaken. Jag ligger i min sköna säng och känner hur mina näsborrar har täbbts igen och hur min röst inte är som den brukar. Jag vill inte bli sjuk och jag vill döda den som har smittat mig.


Åh, jag en massa saker att göra idag.
• Kliva upp och käka frukost
• Dricka tre liter vatten med citron i. (Jag tror jag är på väg att få uvi och tre liter vatten på en dag var tydligen bra)
• Sluta att vara så hypokondrisk.
• Försöka hitta en bil eller någon människa som kan hämta Johan på stationen.
• Byta sängkläder och plocka upp här. Haha, jag kommer inte ens ihåg sist när jag bytte sängkläder.
• Demostrera här hemma att jag inte tänker äta lax till middag.
• Tvinga Johan att massera min ömtåliga rygg.
• Sen ska jag nog kolla på let's dance. heh.



Jag är ganska trött, jag kom hem från Elina vid 2.30 inatt. Vi kollade på Lasse-filmen och jag blev kär på nytt, tänk om han ändå kunde bli askär i mig..........
Tillbaks till verkligheten, och sen lekte vi en rolig lek. Tyvärr så kan jag inte berätta om den speciella leken eftersom det bara är riktiga layoutare och formgivare som kommer fattaaaah..

Nu ska jag kliva upp.
HEj Hej!



Dance with somebody



Jag gillar listor

Dagens låt: Håkan - det är så jag säger det
Dagens dusch: 15 timmar tillbaks
Dagens frisyr: världens E4:a och uppsatt
Dagens smink: fundation, rouge och mascara
Dagens kläder? klänning och leggings tyyyp.
Dagens händelse: jag har varit utanför dörren idag. det var kyligt.
Dagens vill ha: ett arbete, en lägenhet, pengar, johan, en resa till hawaii, en canon eos50+blixtarochobjektiv, en fotoateljé och lite annat tjafs skulle inte heller skada.
Dagens drog: snus
Dagens tråkigaste: det är 20 minusgrader ute nu och det är jävligt tråkigt
Dagens bästa: Johan har kommit hem från Glasgow
Dagens finaste: Johans sms
Dagens måste: mamma sa att jag skulle plocka upp kläderna från golvet. ETT MÅSTE!
Dagens dricka: päroncider
Dagens köp: chips, hårfärg och lite annat
Dagens mat: stuvade makaroner och köttbullar
Dagens roligaste: Emelie och Malin
Dagens mående: Bra, fint, toppen!




RSS 2.0