traderaholic

Jag blev medlem på tradera för någon dag sedan. Jag är fast!
Det första jag gör på morgonen är att gå in på mina bud och kolla läget.
Det går ganska bra än så länge. Det största problemet nu är att jag inte vet hur man för över pengar till ett annat konto. Men det löser sig fort.. hoppas jag.

Igår hade vi en mysig kväll hemma hos Emelie. Vi spelade tv-spel, skrattade och åt en massa godis. Jag, Bettan och Malin sov över där på madrasser. TOKMYSIGT! Nu när man nästan är vuxen så sover man inte över hos folk lika ofta. Eller jag gör det, men bara hos Malin efter krogen. Stackars Malin som aldrig får ta hem någon oskyldig pojke. Hon får dras med mig istället :) Men jag vet att hon innerst inne gillar det.. extremt mycket.

Och idag köpte jag min första julklapp. Emelies julklapp!
Nu har jag bara 5 pers kvar att köpa till. Mjau!
God natt!



She's the moon




För tillfället har jag inte någon "egen" musik att lyssna på.
Därför är det bra att ha någon som lyssnar på typ samma musik som mig.

Jag bara antar att han tillägnar den här låten till mig.. iallafall raden "She's the mooooon".

Jag har varit vilsen, Lisa



Jag kallar det mysigt

Oj, vilken mysig dag jag har haft. Jag klev upp tidigt imorse och åkte till Gävle för att träffa J. Vi gick till ett fik, samma fik som vi hade våran första träff, dejt på.. eller vad man nu kallar det. Där blev vi sittandes i ungefär 3-4 timmar. Vi pratade, gosade, kramades, pratade och kramades mer. Vi pratade om framtiden, julklappar, bäbisar, design, london, irland, heminredning + lite annat. Jag åkte hem vid 17-tiden och kom fram till Bollnäs en timme senare. Åkte hem och åt lite mat och sen åkte jag iväg till Emelie. Jag hjälpte henne att plugga lite teori och tillslut så gick det riktigt bra. Vi kollade även på 3 avsnitt av desperate housewives och spelade tv-spel.

Nu måste jag sova. Jag är så trött, så trött.
God natt!



bloggdesign

En sak till..  jag har fixat tuffers blogg och sen var det helt plötsligt en peng på mitt konto. I LIKE! Jag tycker om att ta ut pengar från mitt konto. Jag får aldrig göra det nu förtiden eftersom jag är jättesuperduperarbetslös. Yes, en till ovanlig händelse i mitt liv. Resultatet kan ni se här; http://tuffah.blogg.se

God natt

Livet i 8 bitar

HEJ!

jag har absolut ingenting att skriva. Det händer inget ovanligt i mitt liv, förutom att jag är beroende av nässpray igen och det toksnöar ute. Jag skulle köra hem från Ren och fick köra 50-60 km/h hela vägen tills jag nästan var hemma och då var jag lite rebellisk och tokgasa upp för backen. mihi, då slirade bilen rejält. Jag blev rädd och slutade. Sen var jag tvungen att sitta kvar i bilen bara för att lyssna klart på en låt. Tvångstankar ni vet..

Nu har jag kollat klart på veckans avsnitt av andra avenyn. Tänkte att jag skulle ta och sova, men först måste jag leta upp julrecept. Jag och J ska snart julbaka och i telefonen tidigare idag så sa jag att båda skulle komma på tre saker (förutom lussekatter och pepparkakor) som vi ska baka. Han kommer antagligen glömma bort det och just därför ska jag hitta på skitbra saker som vi kan baka. Sen ska jag säga "meeen ååååh.. älskling, du lovade att kolla upp recept ju", bara för att liksom.. skuldkänslooor ska han få, ja just det!

Åh gud, sen måste jag sova. Elina berätta en massa hemska saker som kan hända om man inte får tillräckligt med sömn. Jag kommer antagligen dö snart.

God natt!


Btw, jag har precis tankat ner den här filmen. Den är så rolig :)


Solen i ögonen

jag längtar.


kul

Send your own ElfYourself eCards


hahahaha, jag dör.

I'm having trouble sleeping


sömnlös. helt och hållet. bajs. moget..


popcorn

Ja, jag är tillbaks. Bloggdesignen blev den här gången för komplicerad för mig, så jag fick ta hjälp av min kamrat Elina.

Dagen har varit sådär. Jag vaknade vid två och har sen dess försökt sysselsatt mig. Det gick sådär. Jag hämtade upp Malin och vi åkte till Bettan. Vi pratade en massa och käkade popcorn. Efter ett tag åkte jag hem. På halva vägen så kom jag på att jag inte ville vara själv, så jag ringde till Elina. Vi "lanade". Vi lanar egentligen bara på låtsas.. med andra ord surfar vi runt på facebook, bilddagboken och blogg.se. Men jag gillar våra kvällar när vi gör absolut ingenting.

Nu ska jag fixa tuffers bloggdesign och sen kolla på andra avenyn hade jag tänkt.
Ett mycket fint program!
God natt



jag bygger



Under konstruktion..

Dom vet ingenting om oss

En låt som lätt sätter sig i huvudet. 3 år eller nått nu.


Piano

Jag var med min vän Lina igår. Hon bakade bröd och efter typ 2 timmar så käkade vi en tokgod frukost. Efter det åkte vi ner på stan och Lina tvingade mig att parkera på Åhlénstaket. Jag blir så nervös ibland när jag kör bil, för att jag inte tror på att jag klarar vissa saker. Jag vet inte varför, men jag hoppas att det går över snart. Iallafall, nere på stan fotograferade jag mig.. kortet som jag ska ha till körkortet. Jag blev asful, men det gör inget eftersom alla blir fula på dom korten.
Vi åkte hem till Lina igen. Hon sa åt mig att backa upp på deras lilla uppfart. Det gick sådär, men tillslut så lyckades jag. Vi gick in och spelade piano. Jag fick lära mig en Miss Li låt som jag inte kommer ihåg just nu och en annan som jag ska lära mig till nästa vecka. Jag ska lära mig att spela med båda händerna. Det är min läxa!

Gick och la mig 22 igår och sov 14 timmar. Idag har jag varit med Bettan. Vi kollade på Dirty dancing. Bettan älskar den filmen och pappa undrade ifall vi var döva när han kom in. Men Bettan trilskades och skulle ha så högt som möjligt. 

Ska käka lite mat nu och spela lite på min synth.
Sen ska jag åka till Bettan med dom andra och kolla på typ världens bästa serie.. desperate housewives. 

Vi hörs!


Gamla bilder.. antar att jag skulle lära mig att spela piano då också..

 


hej då anna

Hej hej!

Vi var ut igår. Mest för att ta farväl av Anna som åker till USA imorgon och blir borta i ett år. Förfesten var rolig och resten var väl sisådär. Jag och Emelie hade en massa konstiga saker för oss och hon tappade bort sitt leg i en liten stund och bla bla bla..

Håller på och bränner en massa skivor till Anna just nu. En massa musik och dom kommande desperate housewives avsnitten. Tänkte snart åka iväg och lämna dom till henne och ge henne en sista kram. Åh herregud, det känns som att hon aldrig kommer komma tillbaks. Buhu!

Sen är det sanningens ögonblick. Ska ta och ringa till Emelie och kolla om vi ska kolla på det tillsammans eftersom sur-Malin är så fruktansvärt upptagen och inte vill svara.

Vi hörs!


pussisanna

körslaget och gaser

Woho, jag körde själv idag och det gick bra.  Jag pratade med mig själv, det kändes alldeles för ensamt och sen var jag rädd för att få motorstopp. Men man vänjer väl sig.. antar jag.


En annan grej. Det här är skit roligt tycker jag!



Åh, jag är fortfarande förkyld och har tokigt ont i halsen. Jag missbrukar halstabletter och dom ger mig inte bara en skönare känsla i halsen.. nej, dom ger mig gaser också. Enorma gaser!

Nu ska jag fortsätta kolla på oskyldigt dömd.
Hej hej!


körkort

Ja, vilken fin dag. Förutom att min hals bränner och svider så är det perfekt.
Jag hade uppkörning imorse med en man vid namn Jan-Gunnar som var mycket skojfrisk och pratade en massa. Han var sjukt trevlig och lugnade ner mig. Vi pratade om våra intressen och idol tills jag körde åt fel håll och la ner huvudet på ratten och blev allmänt less.

Efter ett tag så kom vi tillbaks till folkets hus och då fick jag höra dom ljuva ordet "Nu kryssar jag i godkänt här, du har körkort". Jag blev lite galen, tårögd och en aning uppspelt. Jag kramade han och sen började han prata om sin mormor som gjorde god äppelpaj. Det var roligt tyckte jag.

Nu ska jag kurera min hals med te och sen äta middag med familjen.
Skulle egentligen mysa med tjejerna ikväll, men eftersom jag har fått för lite sömn dom senaste nätterna + att min hals är dum så vill jag lägga mig tidigt och framförallt slippa prata.. för då gör det ont.

Men imorgon så ska jag yra runt i bilen, för jag har körkort.. hihi!
Hej då!



En bra bror

Jag kan ju ha världens bästa bror.

1. Han hämtade mig från krogen.
2. Nu står han och lagar mat till mig.
3. Han går med på att kolla på madicken och käka mat med mig.

Yes, sant som det var sagt.

Jag har nog aldrig kommit hem så tidigt från krogen som jag gjorde ikväll.
Men det var så mkt folk + att jag fick jätte ont i halsen.

Usch, nu är jag bara dryg, full och sentimental.
Funkar ju också ganska bra..
Hej då!

RSS 2.0