love.


Jag var jävligt less i inlägget nedanför och just nu kan jag inte ens komma ihåg varför jag skrev det. Antagligen för att jag var trött, hungrig och för att Johan hade varit en surkuk.

MEN vi har ett distansförhållande och då kan det ibland bli en del missförstånd när man inte ses på några veckor och bara kan prata med varandra på telefon. Men efter ett samtal och en förklaring på ungefär 15 sekunder så var allt löst, snacka om missförstånd. Johan är här nu och jag är så glad! Jag känner mig så trygg, lycklig och kär och jag skulle bara kunna lägga mig bredvid han och bara kolla på han medans han sover, för så fin är han för mig och så lycklig gör han mig.

Sen att mina föräldrar avgudar honom, att han är så otroligt omtänksam, kärleksfull, skämtsam, smart, trevlig, underbar, unik, tillitsfull, vis, berömmande, ambitiös, osjälvisk osv + att jag fick en fantastisk fin födelsedagspresent  är ju inte direkt dåligt! Min kärlek.

god natt.



´´


When you try your best, but you don't succeed
And the tears come streaming down your face
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
But if you never try you'll never know
Just what you're worth
When you feel so tired, but you can't sleep
Could it be worse?

Paranormal Activity


HOLA,

det är ingen kul dag idag. Tråkigt och dåligt.

Vi kollade på Paranormal Activity igår och jag har därför haft väldigt svårt att sova inatt,  en jävligt äcklig film var det och jag väntade bara på att någon skulle släpa iväg mig upp på vinden inatt. USCH!
Jag ska snart iväg och bli bjuden på middag på take off, så jag hoppas att jag hinner bli lite piggare tills dess.

Btw, igår beställde vi biljetter till nattbion i Gävle 19 november. Jag, Bettan, Emelie och Anders ska dit då och se först Twilight och sen New Moon. Tur att jag precis har läst klart När jag hör din röst. MMMMM, beroendeframkallande!

Nu ska jag sminka mig och kanske ta en liten tuppis.
Hej då!


Jag, Bettan och Malin bastar. Så j

b9f7a4f98aa99caaf02371cede03a2.png

Kolla varifrån!

Jag, Bettan och Malin bastar. Så jävla svettigt och härligt. MMMMmmm..


TACK


Då var man 20 bast! Firade med tjejerna igår. Vi käkade lite mat och lekte lekar och sen drog vi ner mot tranan. Det var dock ingen höjdare där nere, men helt ok. Vaknade imorse hos Malin och kom på att jag hade drömt att jag hade blivit sur på henne och dragit av henne håret. HEHE!

Annars har det inte hänt så värst mycket. Jag, Malin, Emelie och Anders åkte till donken och käkade mat och sen åkte jag och Malin hem till henne med Bettan och kollade på film och hade gööörltalk.

TACKTAL!
Tack till mina giiirlz för presenterna, för igår, för idag, för imorgon och för att ni är så jävla roliga, unika och speciella.
Tack till mina föräldrar som alltid ställer upp och hjälper till.
Tack till Johan som är världens bästa pojkvän, andra hälft och som tycker om mig precis som jag är.
Tack till Anna som snart kommer hem och som gjorde en asfin teckning till mig på sin blogg.
Tack till Elina som tycker om LIIIV och livskamrater.

TACKSAMT INLÄGG!

kyss.












Kollar på Grease med Malin och Bet

6264e84d25ff13c3df0e592599958265.png

Kolla varifrån!

Kollar på Grease med Malin och Bettan :) Woho!


19 år, 11 månader och 29 dagar


HEJSAN,

Här ligger jag i morgonrocken och snorar, är så jävla förkyld och natten som varit var förjävlig. Hostade, hade tung andning och näsan täptes igen stup i kvarten trots att jag använde nässpray. Har dock ingen feber och det känns skönt.

OCH IMORGON BLIR JAG 20 BAST, 20 höstar, 20 jordsnurr!! Men det känns som att jag fortfarande är runt 15-17 år. KÄNNER MIG SÅ UNG OCH FRISK!
Morogndagen blir helmysig, jag ska på systemet med Malin (vågar inte gå dit själv) och sen blir det god middag med familjen och lite paketöppning. Släkten var här igår och firade mig och det var mysigt, fick rosor och en massa pengar. Inte helt fel!

Och på lördag kommer mina tjejer hit :)

Sen väntar jag på Johans present som fan. Jag är så nyfiken!


Nu ska jag snora lite mer och vänta på malin och bettan. Jag tänkte bjuda dom på lite fika och senare blir det film eller nått.

kyss från  Elin, 7 304 dagar gammal. HEHE.





Släkten är här och firar mig. Här

0-1a2a28fc0ff7f00dd93cebcf4e2f15dc.png

Kolla varifrån!

Släkten är här och firar mig. Här är min fräsiga chokladtårta :)


Ner på tranan. Bettan skjutsar och

0-29f386c65edf0d7284476c5063f6a214.png

Kolla varifrån!

Ner på tranan. Bettan skjutsar och måste skrapa rutorna. SÅ JÄVLA KALLT.


HOLA


HIH, om 11 dagar fyller jag år. Jag ville bara påpeka det som jag jämt gör. BLIR SÅ JÄVLA UPPSPELT!

Idag har jag lekt med Malin. Vi har varit på stan och fikat, kollat runt i affärer, Malin tjatade på att jag ska följa med ut imorgon. Var en evighet sen jag var ut, så det är ju lite lockande.

Nu ska jag snart åka till Josefine, ska kolla på idol med henne och en Sara. Sen kommer mamma och pappa hem från Spanien ikväll. WOHO! Presenter till kidzen blir det då, alltså mig, Micke och Johan.

Nej, nu måste jag åka.
Kyss




Andreas Grega



Så jävla skööööön låt.


Myspys!

1e90366c77500022a4d011da36f1b0be.png

Kolla varifrån!

Myspys!


bröd och hollywoodfruar


SÅ, nu har jag petat in den nya header på Kristinas blogg, eller nya och nya. Det är nya bilder iaf. Hennes lilla jänta Juline är så sjukt söt på bilderna måste jag bara tillägga.

Nu ska jag baka lite bröd som vi kan smaska på när jag ska tvinga Johan att kolla på Svenska Hollywoodfruar. MMMM, tycker att det programmet är så fun och jag älskar Maria Montazami. Trots att hon är så jävla seg och korkad så verkar hon vara så go!

Ha det fint!



Grekiskt lantbröd får det bli!




OK?


Gjorde om min header inatt. HELT OK!
Nu ska jag, Johan och Micke åka till farmor och farfar och äta mat.
MMMMM, köttbullar!

Kyss!

RSS 2.0