canyousleepwhenIgrindmyteeth



0217


Pluggilipluggis. Jag och Johan pluggar och har gjort det hela dagen, astråkigt att inte umgås, MEN MEN.
Mina uppgifter ska in imorgon, så det är lite kris i stugan nu. Och på fredag får vi nya uppgiften. Det kommer bli spännande. Det är ju faktiskt rätt kul att plugga ändå.

På fredag eller lördag ska jag bege mig hemåt igen. Lilla Johanniluringen fyller år och det ska vi fira genom att.. festa.. på tranan.. såklart. Vi och Amanda Jensen. Sen blir jag hemma ett tag tror jag eftersom mamma fyller 50 bast helgen därpå och då kommer Toan till Bollan, sen kommer Elina hem. Det blir kul!

Nej, nu ska jag fortsätta innan Dr. Phil börjar. Sen blir det film och te :)
Puss









18:03



Jag och Johan har beställt pizza över internet. Det är ascoolt att kunna lägga på det man vill ha och sen efter några tryck så är den på väg hit. 56 minuter tills dom levereras. Egentligen skulle vi ut äta asiatiskt, men jag är så jävla trött och Johan är bakis. Men det är skönt att bara vara här hemma.. senare ska vi kolla på kärleksfilm (det har jag bestämt), och käka geléhjärtan och geisha som Johan hade köpt till mig. Kommer absolut bli sämst i min känsliga mage efter det, men det är sånt man får ta.

Just ja, jag fick en stor, röd ros idag. Skitglad blev jag. Johan fick en liten whiskeybok och tre dammsugare. Kände mig en aning oromantisk efter det. Men men.

Hej hej!

13:43


Alla hjärtans dag.
Här är en sak som Johan ska få ;)
Åh, sååå fint :')


http://www.varkanslor.nu/?id=4XoKPKUOGU6gGGOcfgJWTfr4vzJnRs

Har svarat på frågor åt Sj. Hoppas

27f0d5ca78e4f5f5789c3c783f20b8a6.png

Kolla varifrån!

Har svarat på frågor åt Sj. Hoppas dom läser mina fina svar och tar åt sig. Idioter! Mmm.. jag är på väg hem till kära Bollnäs. Med mig har jag en fet väska, en Johan och ett skitroligt spel :) Det ska bli lite skönt att komma hem :)


RSS 2.0