J



Jag älskar dig
för att du älskar mig lika mycket som universum växer, bara mer och mer. Finns några fler anledningar också, men meeeen.... så otroligt charmigt och pyttelite töntigt på samma gång. ME LIKE!

It's time for you to see yourself



Såja! Idag har jag varit på stan med Malin och Nathalie. Vi fikade och strosade runt lite. Efter det så hämtade jag min efterlängtade bilsterio. Den var fin och ska monteras i helgen. Äntligen blir min pärla en riktig diamant!

Jag och Malin ska dra oss upp till Idre nu i helgen. Jag mår lite dåligt över bilresan, det känns som att vi kommer köra av vägen eller nått. Men det gör bara Bettan säger Malin. Kul! Vi ska iallafall dit och träffa våran älskade Bettan och festa. Jag vill åka släde efter en massa hundar, men det verkar inte vara så populärt!

Annars är det dött. Jag och Johan letar lägenhet i Uppsala och det är inte det lättaste kan jag tala om. Men vi kämpar på och fortsätter vårat letande. Häromdagen gjorde jag om error_annas blogg och den blev ganska bra, jag önskar att kategorimenyn kunde flytta sig lite mer till höger, men men.

Nu ska jag dra iväg igen.
PUS!

det är inte lätt

Här sitter jag, nyduschad och hungrig.

Håller på och letar lägenhet i Uppsala och det är inte det lättaste direkt.
Jag är ganska kräsen och allt är så dyrt.

Om någon skulle få för sig att köpa en lägenhet till oss, en lägenhet som ligger väldigt nära stan, som har stora och gamla fönster, högt i tak, parkettgolv, kakelugn, nyrenoverad badrum och kök... så skulle jag bli så jävla glad!

Nu ska jag göra varma mackor och sen beundra hur trean har lyckats med programmen inatt. Först SATC och sen två avsnitt av two and a half men. Tack för det!

Imorgon ska jag upp tidigt och träna och senare ska jag mysa med Malin och Emelie. Senare på kvällen blir det ett hett samtal till united states of america-Anna via funken. Det ska bli så skoj!
PUS!




Alla hjärtans dag!

Hej alla hjärtans dag!

Jag tycker om dig. I förrgår när jag hämtade Johan så fick jag en jättefin teckning och en ros. Imorse när jag vaknade så fick jag frukost på sängen. Så tack alla hjärtans dag!

heh.

Nu ska jag lyssna klart på Abba och skicka mms till alla jag älskar och sen ska vi åka ner på stan och hyra spel. WII!


NI SOM ÄR HÄR NEDANFÖR, ER TILLÄGNAR JAG DEN HÄR LÅTEN IDAG <3<3<3<3<333333
Haha, jag är så funny!














 

I'm not wrong to have these feelings





Herregud, nu har jag lyssnat på den här låten hela kvällen/natten lång nästan. Jävla teliareklam!

Jag kan inte sova och nu ska jag spela Roller Coaster. Jag har blivit världens dataspelsnörd......

Måste sova, måste sova.. Pus!

Could it be forever

Inatt kollade jag klart på Maria Larssons eviga ögonblick. En ganska fin film med mycket elände i. Men den var bra och helt klart värd att se. Sen så gillar jag att dom har stoppat in Emil Jensen på ett hörn, trots att det slutar illa för han.

Idag har jag tränat med Malin och smörjt in mig med brun utan sol. Jag ska bli neger, det är cOoLt!

På lördag är det alla hjärtans dag. Otroligt överskattat med ändå mysigt på något vis. Jag är råpank, men har hittat på något skoj till Johan ändå.. det är ju faktiskt lite roligare med hemmagjorda saker ibland faktiskt. Annars kan man köra på Emelies plan.. "Jag tänker faaaaan inte köpa nått till Anders eee".

Fan vilka skitprogram det går efter 22.00, (förutom two and a half men) dom borde verkligen ta hänsyn till dom som är arbetslösa och inte har något att göra. Så det så.

Äh, nu börjar  2 and a half men och det glädjer mig.
KYSS PÅ ER!




morfar och desperate housewives

det var ett tag sen jag skrev nu. Jag har verkligen inte varit upptagen, men jag har inte heller haft något att skriva om. Jag har kollat på en hel del film, eller några stycken iallafall. Jag har varit på biblioteket och lånat två böcker och sen har jag varit i Uppsala i några dagar. Jag och Johan firade våran 6-månaders dag, trots att den dagen var för ungefär 3 månader sen. Men det gör inget. Jag har varit på bio och sett Benjamin Buttons otroliga liv. Den var jättefin och jag blev lite kär i både Brad Pitt och Cate Blanchett. När jag kom hem från Uppsala så hade mamma fått influensa och jag satt inne i vårat gästrum eftersom det kändes som att det var det enda rummet som inte var nersmittat med en massa baciller. Jag satt där inne länge och glodde.

Idag är det en okej dag. Jag åkte och handlade till mamma, kollade på film med Malin, Emelie och Anders. Nu är jag hemma igen och jag är lite rädd.
 Ibland brukar jag prata med min morfar som avled i somras, bara för att det känns givande och för att ge lite information om hur det är här nere. (Ni som inte tror på andar och sånt sitter antagligen och skrattar nu, men det skiter jag fullständigt i), Jag gjorde det nyss. Jag har faktiskt fått det från Johanna eftersom jag vet att hon gör det med sin farfar. Men för att komma till saken, Vi spred vi ut hans aska på tomten i våran och släktens sommarstuga (som han har byggt). Nu är min moster och hennes familj där och tar det lugnt. Dom hade tagit lite kort inomhus på barnen, på samma ställe liksom och på alla bilderna så är det ett sken, en cirkel som på varje kort flyttar sig till ett annat ställe på bilden, trots att korten är tagna på samma ställe i huset. Min moster och mamma tror att han hälsade på. Jag älskar min morfar, men jag skulle dö ifall han kom och hälsade på mig och nu måste jag prata med han igen och säga att han inte får komma hit. Låter säkert hur töntigt som helst, men jag är livrädd för spöken och allt vad det innebär. Sen att jag kollar på spökprogram är en helt annan sak, så det så. Nu måste jag sova med lampan tänd inatt. ÅÅÅH!

Imorgon ska jag och Malin träna. Det ska bli skönt och nu måste jag lägga mig i sängen och spela desperate housewives spelet. Min husfru är en riktig Bitch som har gjort sig osams med Edie och hon ligger med både Carlos och Mike. Hon försökte sig på Tom också, men han ville inte.

Hej då!





Du älskar bara rött





Nu ska jag duscha och sen ringa lite samtal.
Fiiiiiiiiiine, perfect, amazing.

RSS 2.0