Ixia

Nej ni, det blev inte Rhodos stad igar. Istallet tillbringade vi kvallen/natten i Ixia. Vi var forst pa standardstallet och vi traffade sen nagra norrman och foljde med dom till en club dar vi dansade fram till 4-5 pa morgonen. Det roliga ar att pa det andra stallet som vi hamnade pa sa fick vi gratis drinkar och gratis blir det ikvall med.

Idag har vi legat i solen som vanligt. Kakade hotellfrukost imorse och det var otroligt gott. Nordstrand var rolig och berattade att hon alltid har trott att dom har sjungit Hosianna Davidsson i laten Hosianna. Otroligt roligt tyckte jag att det var. Annars har det inte hant sa mkt. Ska ta och be Johan att ringa mig nu. Det ar sa otroligt dyrt att ringa och ta emot samtal. Kostar ungefar 7 kr/min, men ibland far det kosta. Efter det ska jag springa upp till hotellrummet och duscha, sen oppna en bacardi breezer ute pa balkongen med dom andra tjejerna.

Jag saknar er i Sverige!

Ni vet vilka ni ar!

Hej pa er!

Turkcell

yeah yeah, min mobil strejkar och jag kan inte ringa till nagon och jag vet inte om folk kan ringa till mig. Mitt nat heter Turkcell och det kanns lagomt roligt!

Mamma och pappa, kolla eran mail.
Om ni nu kommer ih[g hur ni skulle ta er in pa bloggen.

Tjohej!

Fran Rhodos.

Okej, jag befinner mig nu pa Rhodos. Det finns datorer har som man far lana for en enkel peng.

Det gick bra att ta sig hit. Vi kom till arlanda i bra tid och vi hamnade i ett blatt och vackert plan som sag varre ut inuti. Jag fick sitta mellan Lina och Elina vilket var valdigt mysigt. Lina satt och lyssnade pa musik nastan hela resan medans jag och Elina lekte Gissa laten. Nar vi kom fram mottes vi av varma pustar som gjorde oss glada och vi gick in for att hamta vaskorna. Tillslut kom vi till hotell Sunday och vi blev otroligt imponerade. Inget var som pa bilderna, utan allt var mkt battre. En rar dam kom och prickade av oss och sen gick vi upp pa vara rum och vi var otroligt glada.

Igar nar vi vaknade sa stralade solen och vi skyndade oss ut for att inta solstolarna. Vi lag dar ett tag och sen gick vi ivag for att handla. Jag, Lina och Elina var sa sega och detta orsakade till att vi fick ga tillbaks utan dom andra. Vi gick sjalvklart vilse och fick fraga oss fram efter vagen, men det verkar som att vi kom fram hela och utan nagra sar.  Det ar sjukt skont varmt och solen klingar uppe pa himlen lange pa dagarna. Idag har vi legat och stekt hela dagen, vi ska snart dra en powernap och sen dra oss ut for att fa lite mat i magen. Imorgon blir det ocksa stek och pa kvallen har vi planerat att ta oss in till Rhodos stad for lite partaj.

Tangentbordet har ar lagomt sorgligt, sa det var en aning svart att skriva.
Nu ska jag bege mig upp till dom andra och gora mig i ordning.

Vi ses!


Mamma - du behover inte vara orolig, allt ar bra har!


Rhodos

Hej då Sverige och hej Rhodos!

image5


glass glassigt

Dagens njutning!

K - Elin, kan du lägga över ditt bildspel på servern?
Jag - Nja, jag tänker inte göra redovisningen.
K - Vadårå?
Jag - Jag vill inte och jag har inte haft tid att göra den eftersom jag har har ägnat mig åt andra läxor och prov.
K - Jaha? Men det har väl dom andra också gjort?
Jag - Jo, det har dom säkert. Men jag har pratat med P.
Tystnad... och han börjar gå ut från rummet..
K - JÄÄÄÄÄVLIG DÅLIG STIL TYCKER JAG! JÄÄÄVLIGT DÅLIG STIL!


Lite mohahaha och idiot!

jag är offret

Abba föralltid.

Nu ska jag äntligen sova. Det är första dagen den här veckan som jag lägger mig i "skaplig" tid. Men först måste jag dunka Abba. Jag är så nervös inför morgondagen. Kalle kommer döda mig långsamt och framförallt plågsamt. Jag kommer vara hans hatobjekt livet ut. Men Emma sa som så att det är då hans problem och inte mitt. Sant som det var sagt.

Nu på kvällen har jag inte gjort så mkt. Hämtade en klänning hos Emelie och sen åkte jag hem och pillade färg på e4an, vilket var otroligt behövligt. Sen har jag pratat med Johan i ungefär en timme, kokat te och nu är jag onödigt trött och alldeles virrig i skallen, så därför tänker jag lägga mig och sova..

..Sa fliiickan och somnade på tangentbordet.
Hej på er!



image4


Bang-A-Boomerang

Äh, det blev ingen skola idag. Jag får åka dit och exportera lite arbeten imorgon istället. Johanna, Malin och Emelie kom hit och fikade eftersom jag inte kommer ha tid att träffa dom innan jag åker till Rhofdos. Att lilla Emelie var med blev en glad överraskning.

Nej, nu ska jag vila en sväng.



Den här låten är till dig Lina.


sjuk i halsen

Åh, vad jag mår dåligt idag. Vaknade precis och min hals känns onormalt sträv och min näsa rinner. Trots det här så måste jag iväg till skolan. Jag måste lämna in mina läxor och demostrera för att jag ska få slippa redovisningen. Egenligen hade jag tid hos tandläkaren om ca 10 min, men jag ringde för 5 minuter sen och sa att jag inte tänkte komma. Dom blev en aning griniga men det skiter jag i. 

4 dagar kvar till Rhodos
13-14? dagar kvar till Studenten.


Nej, nu fick jag kalla fötter.
Måste lägga mig på soffan.
Hejsan!

En ny blogg

Som ni ser så har jag nu skaffat mig en ny blogg. Man behöver alltid lite förnyelse i livet och det kan alltid vara roligt med en ny blogg.

Lina Nordstrand sa idag att vi (utomlandsgänget) har 4 skoldagar kvar. Det är så otroligt lite och jag har för mycket att göra för att hinna med allt. Dom här dagarna kommer vara trötta och dryga känner jag. På torsdag har vi den stora redovisningen på folkan och det enda jag känner angående den är ett stort Nej. Jag varken hinner eller vill göra den. När jag har samlat mod för att berätta det för min lärare så blir det förmodligen smisk och han kommer bli en sur jävel. Men det skiter jag i, för jag vill inte ställa mig inför 300 pers och prata om något som jag inte ens är nöjd med.

På fredag ska vi ha gatumusik nere på stan och om tiden räcker till så åker jag till J och myser med honom tills på lördag. Sen blir det klassfest i Lenninge. Vi har hyrt en lokal där över kvällen och jag har hört att det kommer bli riktigt mysigt. Efter lördag kommer söndag.. då kommer dagen som vi har väntat på länge. Vi drar till Rhodos!

Nu ska jag ringa lite och sen blir det tack och god natt!


image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0