2008

Gott nytt år! Det är dock några timmar kvar, men det är oviktigt.
Året 2008 har varit mycket intressant och bra från och till.

Jag var hopplöst skoltrött och hade som nyårslöfte att inte försova mig och inte sjukanmäla mig så mycket.. totalt misslyckat, men jag klarade mig väldigt bra trots det. Jag tog studenten. Emelie flyttade hem. Jag sökte inget sommarjobb och var pank hela sommaren, men samtidigt njöt jag av ledigheten... som har pågått i 7 månader nu!!! Jag hade mysiga dagar i Gävle med Johan och sen blev jag kääär. Jag åkte till Rhodos med några klasskamrater och hade skitkul + att vi hade fint väder varje dag. Jag kanske har festat lite för mycket, men vad gör det. Morfar somnade in. Jag och Kikki hade världens slöaste APU på Cederbloms, vilket var hur skönt som helst. Jag och några till sov över på Heden och jobbade typ hela natten för att få klart projektarbetet. Wiita kom och skrämde oss och jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jag fick körtelfeber och det var förjävligt. Jag blev kompis med Åke/Anna. Jag hade fotoutställning på biblioteket. Jag fick körkort. Jag lekte Brat med North typ varje dag och människorna Ivan, Karl-Magnus och Lollo skapades. Anna flyttade till Usa, Lina till England och Bettan till Idre. Jag har åkt sjukt mycket tåg och en av dom roligaste händelserna.. LIV OCH ELINA! Liv skapades på planet på väg till Rhodos och den största sorgen EVER, Johanna flyttade till Stockholm och sen blablabla :)

Nu ska jag sminka mig och sen blir det cider, champagne, spel, musik och fint sällskap.
Hej då!



 
 
 
 
 
 
 
 

Julafton

Vi har startat morgonen här med en brakfrukost. Det var väldigt mysigt och eftersom morfar fyllde år på julafton så satte vi kortet som jag har fotat bredvid en massa tända ljus på köksbordet.

Nu ska jag börja göra mig i ordning. Jag ska försöka göra mig snygg, men det är jävligt svårt när man har två finnar i ansiktet. Men men, sen ska vi åka till farmor och farfar. Det kommer bli trångt, inte som andra år, god mat, en massa skratt men framförallt en riktigt bra jul.. HOPPAS JAG!

Sen vill jag skicka en stor och fet puss till Anna/Åke som bara hänger i USA och som inte får fira en svensk jul i år. Men hon firar dubbelt nästa år och det är coooolt.
Och en megakyss till Lina som är i England. PUSSPUSSPUSSPUSSPUSS PÅ ER!

och en pytteliten puss till min älskling. Han är en tönt som firar jul i Finland. Han som jag inte kommer få träffa än på 4 dagar och som efter det drar till Glasgow i en vecka. Assssshole, I love you!

Jag är så mogen.
God jul på er!



utsökta covers

Iho, jag och Malin ska ut ikväll. Det kommer bli zuperzkoj!!
Hej då.


 

 


548 riksdaler

Idag har jag och Johan varit tillsammans i hela sju månader. Vilken fröjd för hjärtat! Förra månaden när det var sex månader så fick han lite dåligt samvete för att han inte hade köpt något, men istället fick jag 100 pussar på munnen (jag räknade).

Nu ligger han här bredvid och snarkar... jag sitter och smygfiser och pysslar i PS.
Jag kom hit idag och imorgon åker jag hem igen, eftersom jag har möte hos AF på fredag och han tar sina julklappar och sin mamma och drar till Finland då. Jag försökte få honom att stanna genom att visa upp en sexig tomtedräkt som jag lätt hade klätt mig i på julafton (NOT). Men han var tydligen mer tänd på Finland!

Wiie, nu hittade jag ett tåg som går direkt till Bollnäs imorgon.
Då slipper jag åka med bajsupptåget som skickar runt arga gubbar som ska kolla ifall man har biljett. Jag hade ingen biljett eftersom jag är lite olydlig och helst åker gratis och därför fick jag en räkning på 548 kronor. Efter det så bestämde jag mig för att åka med SJ istället. Jag inbillar mig att UL ska gå i konkurs bara för att inte jag åker med dom. Man kan ju alltid hoppas! 

Fan vad jag surrar.
 God natt!




White winter hymnal

Snart kommer Emelie. Vi ska åka ner på stan och köpa dom sista julklapparna. Jag ska köpa för pengar som jag egentligen inte har. Det kommer bli superbra! Hej då och puss på fleet foxes!



DH och cheez cruncherz

För att göra något ovanligt så tog vi en tripp till Gävle idag. Jag shoppade för mer än mycket, men jag är väldigt nöjd med mina köp. Jag hittade också en massa julklappar som jag ville köpa. Men jag fick hejda mig.

Jag är väldigt trött just nu. Jag låg vaken och kollade på dom kommande DH-avsnitten inatt. Gud så spännande och jag älskar desperate housewives. Verkligen älskar! Jag ska snart fortsätta kolla. Tänkte ringa till Anna först, men sen kom jag på att våran skittelefon inte funkar för tillfället. Det suger.

Nu ska jag slänga ALLT mitt smink, ringa till Emelie och äta något. Sen blir det DH och cheez cruncherz FLAMIN' HOT!!
Vi hörs.



MQ 2008


En reklam som jag tycker om..

Hej

YES! vi festade i lördags och blev alldeles för rund om fötterna. Nu är jag hos Johan och bara myser. Han är i skolan och sitter här alldeles själv. Har ingenting att skriva, så jag kan lägga ut lite bilder från lördagen ist.

 
 

Livs kompis

Jaaaaa, idag mår jag bättre. Jag var på arbetsintervju idag och det gick ganska bra. Jag var bekant med tjejen som intervjuade mig. Jag hade tur och kunde börja på måndag om jag ville. Men eftersom det ligger i Ljusdal och lönen inte ens var någolunda bra så blir det nog inget.. tror jag. Jag lever på arbetsförmedlingen ett tag till tror jag. TYVÄRR!

Jag är fortfarande ett traderamonster. Jag var lugn i några dagar, men nu är jag on fire igen. Det är nämligen så att jag kom på världens roligaste grej. En skämtgrej som jag ska ge till min halvfinska pojkvän. Asroligt är det iallafall. Jag kanske har lite dålig humor också, men skit samma.

Oj, nu ska Livs kompis ringa! Livskamraten..
Hej hej!



Fy buuubblan

SUUUPRIIIISE! Jag hatar onsdagar. Nya överraskningar varje onsdag. Jag är så trött så mina ögon kan stirra på en och samma sak i minst 5 minuter. Min mage skriker efter mat, men pga tröttheten så orkar inte äta nånting. Sen har jag kanske världens drygaste människa på msn och ja, jag ska blocka människan nu. Jag ska till Ljusdal imorgon och har ingen aning om vart jag ska nånstans + att det är dyrt att åka tåg ibland. Nästa vecka ska jag till Gävle typ 3 gånger.. mina pengar tar slut direkt. Jag är matt och helt slut i kroppen. Och till det värsta, att jag vet inte om jag är tillräckligt stark för att klara mig igenom allt. Antagligen bara en känsla som kommer just nu, men den känslan tar slut på min sista energi.
 Jag är så jävla trött på allt för tillfället och nu ska jag sova tills jag vaknar och är utvilad.



nervös

Det toksnöar idag. Jag ville bara påpeka det till er som inte visste om det.
Jag har varit vaken sen kl 8. Har den senaste tiden sökt 34693743 jobb känns det som och idag ringde två st. Får se hur det går. Jag ska iallafall på en intervju imorgon och sen på information nästa onsdag. Jag är så jävla nervös. Nu ska jag tvinga Emelie att söka samma jobb. Just det, Emelie som fick körkort idag. Lilla pruppan!

Jag är lite bitter också. Jag la bud på en desperate housewives box för någon dag sen och jag var tydligen den sista som gav ett bud. Jag vill inte ha den, så om det finns någon rar själ som vill köpa DH säsong 1 av mig så hojta till.. 130 kr tror jag att det blev. Sen så vägrar johan att svara när man ringer, vilket jag inte är så värst förtjust i heller.

HEJ DÅ!


RSS 2.0