tjejen med fullspäckat schema



Hallå.

Befinner mig i Oppsala, som vanligt. Längtar hem till mammsen som vanligt och när jag kommer hem så kommer jag sakna Johan som vanligt.

Idag har vi varit på stan och köpt alkohol och chokladcigaretter. Jag gick tyvärr in på indiska och impulsköpte en tröja. men den var shiiiitschön!
Imorgon blir det en liten minifest här. Jag och 3 boys ska dricka alkohol, kolla på Bob Dylan och spela spel. Känns lite mesigt att vara ensam tjej. Jag kommer sitta där med mina små cider medans dom häller i sig whisky och öl!! eller så blir det tvärtom. HEH. not.

Åker hem till Bollnäs på lördag i alla fall och då blir det full rulle hela veckan nästan. Jag ska baka bröd, bullar och skolebullar. Skitcoolt! Jag ska bjuda tjejerna på fika, sen leka ihjäl mig med dom och prata en massa, äta lunch med Elina, åka i min finbil, umgås med mor&far, beställa thesims3, tvätta håret med mjällschampo, skriva listor, hälsa på farmor och farfar, lämna in lapp till AF.. Kom precis på att jag inte kan kalla det full rulle då jag egentligen skulle kunna klara av det på en dag.

Nu ska jag leka lite i PS. Tänkte spexa lite med bloggdesignen till veckan också.

Hälå



EN HELNÖJD MALIN EFTER EN DAG MED WESTLIFE!!!

elon



DÅLIGT!


Jag har inte råd att åka hem. Jag längtar efter mamma.

Jag är helt ensam. Johan är ute med sin klass. Båring!

Jag har ett stort skavsår på min missbildade lilltå.

Det var sjukt varmt i Uppsala idag och jag svettades som jag vet inte vad. Sen käkade vi Kinabufé och efter det fick jag lämna Johan och nästan springa hem. Jävlar vad min mage mådde dåligt av det!

Firefox som ska vara så jävla bra lägger av titt som tätt för mig och det gillar jag inte.


BRA

Jag köpte mig ett par sandaler idag och missbildade lilltån syns inte när jag använder dom.



HEJ DÅ

låtar som har tagit över mig


Oj vad jag har fastnat för den här videon. Jag önskar att den fanns i en längre version med Johnny Cash och Bob Dylan.




Och sen Alexander Rybak och Beeeettan. Det är så fint! Dom börjar sjunga ungefär i mitten av videon. Haha, jag gillar hur programledaren sitter och diggar.

rösta på mig då



Hejsan,

När jag hade tråkigt så skapade jag en logga till Hanna Björkstedts tävling.
Rösta på den , för jag har bara fått två röster hittills och jag törs inte rösta på mig själv. HEH!

Min är dock inte snyggast, men nu har jag sagt åt er att rösta och då gör ni det!!!!!!
NR 7 ska ni rösta på!

Pus!

http://hannabjorkstedt.blogg.se/2009/may/rosta-pa-den-basta-loggan.html#comment

plutt


Kan vara den sötaste ungen nånsin.


http://tv4play.se/noje_och_humor/talang?videoId=1.943778

Hjärtat ler

Käkade sushi idag för första gången. Var tvungen att skicka sms till Johanna och fråga hur fan man gjorde och jag fick en mycket bra beskrivning. Men jag läste nog inte så noga, eftersom jag petade in en stor klick av den gröna geggan i munnen. Det var inte gott. inte gott. inte gott. Det kändes nästan som att någon stoppade in en röra bestående av bajs, pepparrot med frätande syra i munnen på mig. Men till det intressanta.. sushi går att äta tänkte jag då, men nu känner jag FAN vad gott det var.

Sen så var det inte någon direkt vanlig dag idag. För idag har jag och Yu-hann varit tillsammans i ett år. Ja, tiden går fort när man har roligt! Alltså är det ett år sedan jag lånade Johannas lägenhet och hade på mig mina urtvättade, fula, prickiga pyjamasbyxor som jag STOLT visade upp för min hjärtevän. Dom där pyjamasbyxorna har jag fått höra mycket om under det här året. Fint år.. Yu-hann är kvar, pyjamasbyxorna är kvar. Fult år.. varken Johanna eller lägenheten är kvar.. inte kosmos heller.

Måste få tjata lite i Johanna. Kollade igenom hennes bdb förra veckan och jag blev så nonstalgisk och sen fick jag skitdåligt samvete för att jag inte har hälsat på henne, men nu ska det bli ändring! Så fort hon kommer hem från sunny beach så ska jag stå där med mitt varma leende och min resväska.

Nu ska jag sova.
Pösen


Party med Giiiirlzzzen! c3c3












But you're feeling the same


Jag börjar förvandlas till en Lina. Igår lagade jag mat till hela familjen och sen  hade jag tråkigt, så jag tog ut allt som stog i kylskåpet och gjorde rent det. Väldigt rogivande faktiskt! Idag bakar jag bröd och sen ska jag nog plocka lite i något skåp och göra rent! Haha, det värsta är att jag tycker att det är roligt. Jag skulle bli en perfekt hemmafru!

Annars har jag varit nere på stan och lunchat med födelsedagsbarnet Elina. Lovade henne lite halft att jag skulle börja använda bdb lite mer och snäll som man är så ska jag göra mitt bästa.

Känner mig lite tom. Saknar Johan lite extra mycket idag och jag vill inte ringa och störa honom eftersom han sitter på biblioteket och pluggar. Det suger. Ååååh,  nu kom jag på den riktiga sanningen om mitt jagtyckerdetärroligtattstäda.. jag fyller ut min saknad med hushållssysslor.  En riktig hemmafru var det jaaa...

Hejhej





kära mamma






Den här fina boken har jag beställt nu. Mamma kommer bli så rörd, så rörd :)

heeerligt liv

Johan läser och jag letar lägenhet och kollar bloggar. Vi hittade en perfekt lägenhet förra veckan ungefär. Det var mitt i stan, en tokstor etta för ett rimligt pris. Jag skickade och hon svarade och det såg ljust ut, men nu har hon inte svarat på flera dagar. Ashooole!

Idag har vi gått runt på stan. Jag svettades så jag vet inte vad och Johan skulle in på alla musiksffärer kändes det som. Sen gick vi och käkade indisk mat.

Annars är det kalas. Sitter här i långkallingar och känner mig ashet. Längtar efter sims3 och funderar på att åka bort eller nått när det släpps. Stänga in mig i ett rum och käka billys panpizzor och dricka multivitamindryck. HAHAHA, så som coola lankillar gör. MYYS!

Imorgon ska jag roa mig själv. Funderar på att dra mig ner på stan och leta byxor. KORTARE BYXOR säger mamma. Tydligen så är det ett måste när det är sommar, jag får helst inte använda mina urblekta leggings heller. hihi, men det gör jag ändå. Rebellungen.

Hej hej


RSS 2.0