som en vårdag i november

Finaste och trotsigaste Axel var och hälsade på igår. Vi lekte lite med bilar, sen gick vi ut i det fina vädret och fortsatte leka.

Jag - Men så får man inte göra, den kan gå sönder
Axel - Meeeeen jag vill ju
Jag - Men du får inte
Axel - Joooooooooo





TEST


SÅDAN ÄR DU:


Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor. Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera. Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

 

http://www.zapera.com/survey/demo/personality/


new moon

Vi var iväg på nattbio ikväll. Twilight och sen New Moon. Höll nästan på att få ett psykbryt på fjortisarna bakom oss som började snyfta när det stog New Moon med stor text och när Edward berättade att han var vampyr. BUHU!

New Moon var bra, det mesta var som i boken, tyckte dock att vissa scener som dom har plockat från boken kunde ha varit längre. MEN MEN, iaf så är böckerna är alltid bättre.

Nu ska jag sova innan jag dör.
God natt!

är på väg hem från uppsala. Ikväll

0-534777c741a46ae5258b2f31b7f15d86.png

Kolla varifrån!

är på väg hem från uppsala. Ikväll blir det bio med Bettan, Emelie och Anders. Först twilight och sen new moon :) Woho!


Dexter, choklad och te. Nu njuter

0-4fcc7aab85720384e1b29e580e0d941c.png

Kolla varifrån!

Dexter, choklad och te. Nu njuter man!


ZööötMalin

4c21e49eea1204e103ae6cf8f8accda6.png

Kolla varifrån!

ZööötMalin


mat och vin.. Mmm..

0-5a0655c62bb80fefd48425bc2ec5bfad.png

Kolla varifrån!

mat och vin.. Mmm..


frukost




Min goda frukost. Yoghurt med frukt och müsli, ägg, macka, juice och citronvatten.
Nu ska jag fortsätta kolla på Vakna med the voice. Jag älskar Kjell och Josefin :)

Dexter


En kväll med Dexter. MMMM!


vuxet


Hallå hallå,

SNART BÖRJAR IDOL! Längtar lite efter Calle och Rezas röst. Resten kan åka ut.. apropå det, vad är det med alla och Tove? Varför älskar alla henne? BUUUUUU.

Har inte bloggat så mycket den här veckan, men kan sammanfatta den med ordet VUXET! Som ni ser så pysslade jag och Johan med våran sittpall som jag köpte för tio kronor på loppis och trots att jag fick en massa sammanbrott under tiden så blev resultatet fint! Och igår hade vi möte på banken. Vi har skaffat oss ett gemensamt bankkonto. Alltså ett bankkonto som vi ska använda till att köpa möbler först och främst och sen blir det ett matkonto. Jävligt smart tycker jag och framförallt smidigt att kunna sätta in lika mycket pengar varje månad och sen ha sitt vanliga bankkonto med sina egna pengar.

Idag vaknade vi sent och det var inte så jävla kul! Vi tog i alla fall en promenad och sen gick vi hem och gjorde hemmagjord pizza. Asgott blev det!

Nej, nu ska jag lägga mig på soffan och invänta idol. HEJA REZA OCH CALLE!
kyss.



pizzorna som vi gjorde.





att klä om en pall



FUUUUUUUUUUUL





FIIIIIIIIIIIIIIIIN



den sista födelsedagspresenten för i år



4 november.

Hallöö,

Sitter rätt så utslagen på min säng. Jag har bara råkat vänt på dygnet igen och det suger.
Jag och Johan ska snart åka och köpa lite snören till våran pall som vi håller på och klär om. Våran första möbel som vi döpte till Leonard. SÅ FINT! :') Vi höll på med den hela kvällen igår iaf och den är rätt gammal så vi fick dra ut säkert 100 spikar, men nuså.

Tänkte i alla fall bara visa upp min fina, underbara, vackra och svarta (RIM RIM) födelsedagspresent som jag fick av Johan. Jag log så stort när jag öppnade paketet och därför jag fick asont i kinderna efteråt och sen asgarvade jag också, så visar jag upp min lycka!

HÄR KOMMER DEN I ALLA FALL!!!!!!!


en Canan eos 1000D. MMMMMM!




SÅ! nu har jag jävligt mycket press på mig att köpa något riktigt fint till han i julklapp, men vad köper man till en kille som bara önskar sig saker som man inte fattar nånting av?


RSS 2.0