Haha, när man sover hos Johan så f

52b1fe22a88016f1322dcde2a6b3d511.png

Kolla varifrån!

Haha, när man sover hos Johan så får man det snyggaste täcket från Svenska ishockey förbundet. Imorgon börjar jag i skolan. Öööhh..


VAAARFÖR?


Nu vill jag bara börja gråta. Jag fick världens ångest när det slog mig för 9365:e gången att jag ska börja plugga. Sen att jag upptäckte idag att jag har missat att registrerat mig till en delkurs och att csn är helt jävla borta och tror att jag vill ta hela lånet sätter ju också sina spår. Och bara för att göra det lite värre så kunde jag inte alls koncentrera mig när jag läste en bok som vi ska ha läst tills på tisdag. Om någon skulle fråga mig vad jag hade läst så skulle jag lika gärna kunna svara "Vadå, har jag läst?" Jävla fan!



vin och mys med M&B :)

702bc14ed0f47c7a633a5a03fa264580.png

Kolla varifrån!

vin och mys med M&B :)


plugghästen



Yes, jag börjar plugga snart. Jag har fått mitt schema och kommer gå 2-3 dagar i veckan, sen kommer jag vara tvungen att plugga en massa hemma såklart. Jag har inhandlat allt som man kan tänkas behöva, nu fattas bara den jävla studentlitteraturen till den första delkursen. Känner mig ganska redo och är inte så nervös än, det enda jag är rädd för just nu är att det kommer vara för avancerat och att jag inte kommer klara av det och då är min framtid döööööööööööd.

Och apropå död framtid så har vi fortfarande inte hittat någon lägenhet, men Johan har i alla fall erbjudit sig att plocka ur sin ena garderob så jag kan proppa den full med mina saker. Så i värsta fall får vi bosätta oss i hans rum i resten av våra liv. Nej, jag bara skojade.. för till våren får vi lägenhet i vilket fall, men det skulle fortfarande sitta fint med en andra hands den här terminen.

Annars händer det ingenting. Jag har blivit ett fiskarfreak och vill mest sitta ute på sjön och meta hela tiden. Det som är lite tråkigt är att jag vägrar sätta på mask på kroken och döda fisken, därför är det fint att ha med sig en Johan eller ett par kusiner i båten. Kom precis på att jag är rädd för fiskar, kan bero på det. När jag får upp en fisk och den hamnar i båten och flaxar omkring okontrollerat så blundar jag och dör en liten stund.

eeeeeeh...
HEJ DÅ!



Btw, den här väskan ska bli min imorgon.  Den är så fin och när tiden nästan är ute så ska jag lägga ett fint bud. Jag älskar väskan och tradera.


Världens sötaste Axel är här och l

519c57cfc6528c94c157905b9ad1cf11.png

Kolla varifrån!

Världens sötaste Axel är här och leker :)


ute och fiskar med fredrik och emi

0-18e91aef6f72cf8c23d30aa6c2465a94.png

Kolla varifrån!

ute och fiskar med fredrik och emil. Vi är då riktiga fiskare hela släkten!


suger

Igår skrev jag in mig på Gästrike/Hälsinge nation i Uppsala. Det kändes bra! Efter det så gick jag och Johan och satte oss på en jättemysig uteservering och drack öl och vin. Sen blev det film och mys.

Imorse åkte jag hem. Jag var grinig och nu har jag dåligt samvete, men jag är för vrång.
Jag har drömt mardrömmar inatt om mina planer idag. Men det ska nog gå bra. Och apropå nått annat så blir det ingen Stockholmsresa i helgen och det suuuuger.

Nu ska jag äta lite och sen åka iväg.

Hej!



löööööööve you!

Prio


Nu är jag nervös istället. Det var längesen man började i en helt ny klass + att jag inte kommer känna en enda kotte nu. Det är så mycket som ska ordnas.. csn, kårleg, skriva in sig på en nation och en massa annat som jag inte fattar. Jag ska givetvis skriva in mig i Hälsinglands nation. MJAU! Då ska jag köpa öl för 19 spänn, men först måste jag lära mig att dricka det. Prio ett. Not. Jag kommer köpa det ändå bara för priset.

Prio ett är att fixa csn och sånt strunt och mitt i csn så vill jag hitta en lägenhet.
FORT SOM FAN! helst en två nära stan så mina kamrater kan komma och hälsa på oss jämt!!


Nu är jag virrig. Jag tror att jag har kommit in i annaiusatid just nu. Förvånar mig inte om vi kliver upp och lägger oss samtidigt. Men imorgon ska jag upp i tid och sola, sen har jag lovat att skjutsa på kvällen och jag kanske ringer johannasomshopparpånk och annaiusa också. Skönt.. nu vet ni vad jag ska hitta på.

HEJ DÅ



Här är dom. Johanna och Anna :')






happygirl89


WOHO, jag ska läsa medie och kommunikation A till hösten på Uppsalas universitet.
Nu är man lagomt happy! KYSS PÅ ER!

några dagar i taget



Musik, spela in, vitt vin, fika på stan, hålla handen, snus, skratt, värme, sol, ny klänning, Beatles, fina ord, låt det vara, stuvade makaroner och köttbullar, portello, påfyllning, "and when the night is cloudy", kuse och kusar, Toulon, Frankrike, tankar om baguetter och ost, fredag, Krakow?, Napoleon Bonaparte, Napoleons bror, Hornblower, sista avsnittet, besvikelse, nyfiken, mardrömmar.

HEJ DÅ!














RSS 2.0