bajsdoktor

Men dra mig baklänges. Jag får ingen hjälp.. jag får forsätta ha ont i halsen 3-4 gånger i månaden, för när man har fyllt 20 så brukar halsmandlarna bli bättre och mindre. Ont i halsen i 2 år till.. fan om det inte blir bättre.

Nu ska jag åka till farmor&farfar och bada.
Ses!






But I'm not there, I'm gone

Oj, vilken dag. Jag följde med Elina och Peder till Alfta eftersom dom skulle uppträda där. Trots att jag har hört Elina sjunga otroligt många gånger förr så blir jag alltid så glatt överraskad när hon öppnar käften. Det låter så bra.. så bra att man nästan blir tårögd. Jag blir stolt och känner mig lite som en mamma.

Annars är allt bra förutom att Johan har åkt till sitt favoritland Finland och är så gott som okontaktbar. Men han har tur.. jag tycker om honom trots det!
 Snart är det helg och då blir det partaj. Parken på fredag och på lördag blir det ev. skumparty. Det blir apbra!

Imorgon ska jag till sjukhuset. Sen jag hade körtelfeber har jag haft ont i halsen ungefär 3 gånger i månaden och det håller i sig 3-5 dagar och jag börjar bli lagomt less på det. Hoppas dom kan hjälpa mig..

Otroligt osammanhängande.. men vem fan bryr sig!?
Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite. Läsa är lite av mitt nya intresse kan man säga..
God natt!



Violet Hill


puss morfar



Idag var det begravning och det var fint! Vissa saker kunde ha varit bättre, vissa av mina släktningar kunde vara lite klokare, men det är dom inte, verkligen inte. Usch vad jag grät! efteråt hos min moster så forsatte jag att gråta medans alla andra hade slut på tårar. Mamma fick sitta och trösta mig tills det kändes bättre. Nu ska vi sprida askan över vallen och sen är det god natt morfar!

Sitter hos Johanna nu. Har precis pratat med pappan i familjen via telefunken. Vi bestämde att jag skulle komma till Stockholm på söndag och jag skulle skicka ett sms om tågtiderna. Det känns fint fint! Johanna och dom andra är och köper en försenad födelsedagspresent till Malin.. antar att dom kommer tillbaks snart.

God natt morfar och hej då ungdomar!



Avslutar inlägget med Kent. En av dom bättre låtarna!

små pojkar

Uttråkad. Mamma har kommit hem nu. Hon måste tydligen storstäda innan Beysan och Pål kommer hit. Jag förstår inte riktigt.. om dom väljer att bo här så får dom väl stå ut med att det inte är kliniskt rent. Men enligt mamma kan man inte göra så.
Jag berättade mina planer om Stockholm och hon tyckte att det lät spännande, men att jag var tvungen att fixa körkortet först och det tänker jag göra. Absolut!

Jaha, och vad fan ska man göra idag då!? Tror jag ska krascha i Johannas sova.. hon är ju ändå inte hemma, så det passar fint. Inte för att jag inte vill träffa henne, utan bara för att.

Får nog ringa till Emelie först och kolla om hon ska följa med. Hon är nog den enda som är ledig idag. Johanna är iofs ledig, men hon spenderar sin lediga tid i Sthlm, där hon pillar på små pojkar.


Nej, nu ska jag dra mig.
Vi hörs och ses!



Hej Bruce

Ensam i ensamheten. Det är bara jag och pappa hemma. Mamma har nämligen dragit till Göteborg för att titta på sin älskling.. (inte mig).. BRUCE!


Och titta vem min moster hittade utanför ett hotell! 


RSS 2.0