Mysig förfest med hälften av mina girls!

dsc03534 (MMS)

Mysig förfest med hälften av mina girls!


15.09


Äntligen har min nya dator kommit. Den är hittills bra, men jag saknar min gamla en aning. Ansökningar till olika utbildningar är inskickat och jag hoppas verkligen på mitt förstahansval. Jag har varit inne på att läsa webbdesign väldigt länge, men istället valde jag en lite bredare utbildning som jag tror är nystartad. Den verkade i alla fall rolig och jag hoppas på att jag kommer in.

Iom att min dator gick sönder och jag fick vänta ett tag på en ny så har jag skitmycket att plugga, jag måste även skaffa böcker i helgen eller tidigt i veckan och sen blir det pluggmaraton. Det passar väldigt bra eftersom jag drar till Uppsala imorgon och Johan pluggar ju ungefär.. hela tiden.

Jag sitter fortfarande i pyjamas, så det är nog dags att klä på sig nu..
Adios!

21.38


R.I.P LG e500!

Till dig!

17.41

Nu ligger jag halvt död på soffan. Mamma som är bäst på att laga mat dukade upp världens påskmiddag och ja, det var svingott!
Jag måste hoppa in i duschen snart, men jag är så seg och trött. Vi ska ut ikväll. Jag, Bettan och Malin + några från hennes släkt. Jag känner på mig att det kommer bli en superkväll med mycket alkohol och dans. MMMM :)

Vi hörs!






11.57


Jag känner mig snorig och hopplös.
Ner på stan och sen hem igen.

10.41 (glad)


Aaahhh, uppgiften är inlämnad. Jag satt från 15.00-02.00 och pluggade igår och nu har jag hållt på med mina reflektioner som tog en evighet att skriva ner. Precis när jag hade lämnat in det så fick jag mail av min lärare, det var feedback på en uppgift som vi hade förr, men som hänger ihop med den som vi har pysslat med nu. Han skrev att jag hade gjort ett fantastiskt jobb och jag blev skitglaaa'!

Nu ska jag duscha och sen ska jag ta en tuppis!
Glad påsk!

RSS 2.0