middag

Kom hem för en stund sen. Jag och Nathalie har käkat på take off. Eftersom jag har fyllt år så bjöd hon mig på mat, vin, baileys och espresso. Det var väldigt gott och trevligt :)

Imorgon ska jag upp med tuppen. Jag och Emelie ska plugga röven av oss. Antagligen så blir det mer prat än pluggning. Men det kan ju också vara roligt!

Nu ska jag spela the sims.
ihi!



Mat

Jag är så jävla mätt. Jag och Micke har varit hos farmor och farfar. Dom bjöd på mat.
Alltså förrätt, varmrätt och 3 efterrätter. Det jobbiga är att enligt farmor så ska man äta upp allt som ställs på bordet. När man har öst på hela tallriken med mat och har stoppat in gaffeln i munnen så hör man "TA MER! TA MER!". Det är helt galet!

Dagen har varit bra. Klev upp 9.30 imorse eftersom Johan var tvungen att vara i uppsala vid 13-tiden. Efter det lekte jag med Bettan och Malin och nu kom jag precis hem från farmor och farfar. Micke och hans kamrater kommer snart hit. Hihihihi, hoppas att jag får leka med dom. Åååh, jag är så trött och jag känner mig lite less. Jag saknar Johan trots att det bara var 7 timmar sen jag träffade han. Buhu, det är så synd om mig.

Hej då




'

mörkrädd

Helt otroligt. Jag saknar mamma och pappa redan. Det känns bara tomt här hemma.
Jag är ju så jävla mörkrädd, så jag har tvingat min bror att sova här inatt. Han har sån tur och behöver bara vara med mig ikväll, för imorgon kommer Johan hit. På något vis så är det skönt att vara med människor som inte är ett dugg mörkrädda. Dom människorna gör mig lugn!

Imorgon måste jag ner på stan och gå på apoteket. Jag har sån extrem mensvärk och om jag kommer ha så här i fortsättningen så kommer jag nog överväga att döda mig själv eller min livmoderjävel!

Ja, det var ju lite smått och gott.
Nu ska vi kolla på miami ink och sen har han lovat att vi ska kolla på desperate housewives. Wiiihi!
Hejhej!




Lenka




Trött

Min födelsedag var bra. Det är tråkigt att man inte längre har den känslan i kroppen. Den  känslan som gör en uppspelt och som får en att räkna ner dagarna. Jag fick iallafall en massa pengar, strumpbyxor, klänning, en bob dylan samling, en bok, trisslott och lite annat.

Nu sitter jag här onykter och allt. Jag, Malin, Anna och Josefin har varit ute och roat oss. Det var mycket trevligt och något som var nästan lika trevligt var att det mesta kostade 25 kronor.

Jag vill gå och sova, men jag kan inte. Jag vill säga hej då till mamma och pappa innan dom åker till Spanien. Dom kliver nog upp snart eftersom dom ska dra sig mot arlanda om ungefär en timme.

Sen vill jag bara skriva att jag saknar min Johan så jobbigt mycket just nu. Han åkte hem igår, men jag hoppas att han kommmer tillbaks till helgen. Det skulle vara så bra, så bra! Världens bästa Johan. Så det så..

Åh, nu ska jag spela the sims. Bäst!
Hejhej



Btw, Idolerna har Abba-tema på fredag. Bäst EVER!!!
Det blev mycket bäst nu.



Härmas.

12 timmar

Jag vill gå 12 timmar framåt. Imorgon, eller idag så ska jag och mina kamrater fira min födelsedag som egenligen är på måndag, men ändå. Vi ska beställa god mat och sen bowla. Vi funderade på en utgång först, men alla utom jag var trötta på att gå ut. SÅKLART!

Det kommer bli så mysigt så. Det som är trist är att Johanna inte kan vara med. Hon kan inte slita sig från Stockholm och sitt älskade jobb. Hiihi!


Har jag nämt att jag har världens bästa vänner? nä, tänkte väl det.

Ha-ha.

Jag är trött..
God natt!




Det här hände för exakt ett år sen.
Skönt att man har bdb!


 




 


baka en kaka

jag sov lite för länge.
NU SKA JAG BAKA SKITEN UR MIG!!!!!!!

hihi.




hastighet

Jag var ute och körde med pappa.

Jag - Men det här gick ju bra, men jag hade lite problem med att hålla hastigheten i början. Vad konstigt!
Pappa - Det är 50 här...
Jag - OJ, FAN!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Klev upp vid 10 idag. Åkte sen och handlade med pappa. En massa bakgrejer, för imorgon ska jag baka röven av mig. Det blir kolakakor, cheescake, negerbollar och muffins. Efter det lagade jag mat. Det gick lite dåligt i början. Jag var tvungen att ringa till Johan och Lina för att få reda på hur jag egentligen skulle göra, men resultatet blev asbra.

Hejhej


Ja, ni får dregla om ni vill.


film

Fan vad jag är trött. Jag var jätte duktig idag, eller min bror vad duktig och väckte mig runt 10-tiden. Jag klev upp och såg ut som jag vet inte vad. Sen åkte vi till farmor och farfar. Det var mysigt och fick med mig ett videoband hem. Min farmor och farfar filmade oss mer än väldigt mycket när vi var små och efter sisådär 19 år så var det dags att ge en av filmerna till mig. Grattis till mig och f&f!

Efter det åkte jag ner på stan och gick runt med Malin. Jag pekade ut vad jag ville ha i födelsedagspresent och inne på Såfin hittade jag en gudomlig klänning som jag måste ha. Jag bara måste, måste, måste.

Mohaha, om 5 dagar fyller jag år.

Nu ska jag ringa Johan och sen sova.
God natt!



Hata Göteborg

Haha, jag älskar filmen hata göteborg och Svante är så jävla rolig!
Jag och Emelie satt och asgarvade åt han när vi såg filmen för första gången.



 


google översätt

Haha, jag har lagt till verktyget "google översätt" under min profilbild.
Hahahaha, det var en aning roligt!

Det är bra att jag kan roa mig själv.



the sims och lökringar

Jag kan såklart inte sova och Johan har somnat för längesen. Vi har haft en riktig nördkväll. Vi har suttit framför en varsin dator och spelat spel. Svettigt och varmt var det, som det ska vara när man lanar.. har jag typ hört (jag drar egna slutsatser).
Jag spelade såklart the sims och johan var så avundsjuk. Faktiskt!

Jag håller på och laddar ner så gott som alla the sims spel nu. Datorn kommer säkert bli bajsseg (moget uttryck, jag vet) men det skiter jag i, det är värt det!

Miihi, jag saknar mina flickor en aning. Men snart får jag träffa dom igen och på fredag ska vi på dildoparty hos Empans svägerska, det kommer säkert bli väldigt roande och spännande! :)

Nu ska jag besöka arbetsförmedlingens värdelös hemsida där det aldrig finns några jobb som man kan söka. YEES!
Sen ska jag sväva in på blocket en sväng. Jag vill ha en systemkamera, en canon tack! inget annat jöll..

Just ja, grattis till Limp-morsan som kom på det fina ordet purrmjau och som fick körkort idag. Purrmjau!

God natt!



jag dödade dom

Åh, jag förstår ingenting. Vid 21-tiden var jag jätte trött och jag la mig vid 00.00 och kunde såklart inte somna och jag är fortfarande vaken och kan fortfarande inte somna. jag måste vara för trött. Jag ligger bara och vrider på mig i sängen.

Spelade the sims, men det gick inte så bra. Jag dödade hela familjen. Det började brinna i köket och jag hade glömt att sätta in ett brandlarm och dom hade inte någon telefon.

Åter till jagkanintesovaförjagärövertrött. Jag som tänkte kliva upp i tid imorgon. Jag ska ju till Johan och han är en sån människa som somnar runt 22 på kvällarna. 22-tiden är ju typ eftermiddag för mig.
Nu slog det till i hjärtat. Jag saknar han som fan just nu och det värsta just nu är att jag måste gå och lägga mig utan han. Men trots det lilla problemet så är det mysigt att vara kär!

God natt!



Gårdagen

Jag och Malin ligger här och kollar på Beck. Båda är hur sunkiga som helst. Haha, Malin har blåa sjukhusbyxor på sig och jag har röda långkallingar med hjärtan på.
Det var ganska kul igår. Vi förfestade hos Bettan och drog sen ner på tranan. Vi shakade ass och drack en massa shotar. på hemvägen gick vi i nya tunneln och hade med oss Gabbe som sällskap. Malin bjöd på hamburgare och sen gick vi hem i kylan.

Mycket roligt!

Nu ska vi åka hem till Malin och forsätta våran bakisdag.
Vi hörs!



partypartaj

Mjau! jag har precis kommit hem från Valbo. Jag fick med mig ett par skor och en klänning hem. Sen var jag jätte duktig och körde både dit och hem.

Nu måste jag kuta in i duschen, sen äta och åka till Bettan.
DET ÄR PARTY PÅ GÅNG!!



huvudvärk och en klänning

Oh, vilken huvudvärk jag har för tillfället. Funderar på att gå och lägga mig strax. Kvällen har spenderats hos Bettan med Malin. Vi har kollat på idol och pratat en massa. Vi kom fram till att en utgång skulle passa fint imorgon. Det kommer bli kul, känns som att det var evigheter sen jag har ut sist.

Jag borde sova, jag ska upp tidigt imorgon. Jag och mamma ska åka till Valbo och shoppa lite saker och på kvällen blir det utgång. På söndag kommer jag säkerligen vara snorbakis och då på kvällen ska jag åka till Johan tror jag.

Iuh, nu ska jag ta en ipren och sova.
God natt!

Btw, jag hittade en till grej som jag vill ha när jag fyller år.... MALIN!


bah skämta

Woho, min mage mår bättre idag :) Sitter och kollar på Ellen nu. Har precis plockat ur diskmaskinen och snart ska jag dammsuga, sånt måste man göra ibland.. speciellt när man ska fråga efter pengar och jag måste ha pengar, för jag tänker kanske åka till Johan ikväll.
Synd att jag är så sjukt less på att åka tåg bara och nu till det stora problemet.. om jag ska åka till Johan så missar jag idol och det skulle vara förfärligt.. på riktigt! men vad gör jag inte för min loverboy.... IDOL-LARS... så därför skiter jag i att åka till Johan.

mohahaha..

äh.. jag bara skojade.






Nä, jag och johan har för mkt saker för oss så jag får vänta tills på söndag.
Ikväll blir det alltså idol-Lars. MJAU!

oprah

Jag har inget att skriva, förutom att jag är otroligt trött och vill döda min mage.
Ligger och kollar på Oprah just nu. Jag somnar snart, men ska försöka att hålla mig vaken.. för mitt eget bästa. Det är bra, då kan jag lägga mig tidigt ikväll.

Åh, jag gillar Oprah och jag hatar min mage.
Hej då!



RSS 2.0