Johanna har somnat. Kul förfest!

dsc03703 (MMS)

Johanna har somnat. Kul förfest!


Dum av dig



inte riktigt hundra


Känner mig halv ikväll. Jag har varit ledig i 3 dagar och jag tillbringade dom dagarna hos Johan. Jag hade glömt hur skönt det är att vara där och imorgon ska jag jobba och därför var jag tvungen att åka hem. När jag jobbar har jag inte tid till nått annat. När jag slutar 16 och det fortfarande finns tid till att göra saker så är jag helt slut i kropp och skalle och då väntar jag bara på att få sova för att jag är så trött.

Jag blev så frustrerad när jag kom hem idag och det enda som fanns i skallen var jobbjobbjobb. Jag är fortfarande inte helt hundra på allt och då går det åt tid till att oroa sig över vad som står på schemat imorgon och det tar så jävla mycket på krafterna att behöva oroa sig. Oftast så ordnar sig allt när man kommer till jobbet och man kan fråga, men innan dagen har kommit och jag har hunnit dit så börjar jag oroa mig. Det är så jävla typiskt!

Sen ville jag inte åka ifrån Johan idag. Så fort jag klev av tåget i Bollnäs så kände jag att jag ville åka tillbaks och bara vara där. Vänta på att han ska komma hem, bli kysst i pannan, hålla handen och sånt.
Sen saknar jag mina vänner som jag är för slut för att träffa och när jag slutar tidigt och orkar så jobbar oftast dom.
Pappa fyller 50 idag och ska ha fest imorgon och den missar jag, det tynger en aning också.

Det enda ljuset ikväll är att jag kom in på min utbildning som jag hade sökt. Nu är vi bara i stort behov av lägenhet. Om jag inte får bo med Johan snart så blir jag galen. Jag fattar inte vart jag ska leta heller. På blocket är det bara idioter som hyr ut under sommaren eller under vissa perioder och dom andra som är helt ok får väl 1000 mail av andra som också är i behov av lägenhet. Studentlägenheterna är ett alternativ, men då får vi inte bo där vi helst vill bo.

Konstigt nog är det lättare att skriva här när man inte riktigt känner sig riktigt hundra.
Nu ska jag sova och imorgon ska jag ta nya tag.

RSS 2.0