paket paket paket


Hämtade mitt paket igår och det var boxen. Mycket fin var den och boken var jävligt snygg. Du måste köpa den Elina! verkligen nått att ha.

Nått som gjorde mig lite extra lycklig var det här:


Jag vann!!!



United stage betyder tydligen United States för min mamma.


Kom hem för en stund sen och såg mitt brev där det står att jag har ett paket att hämta ut. Blir så jävla fundersam och börjar kolla igenom min gamla mail, ifall det står nånstans att jag har vunnit något eller nått. Så hittar jag det här mailet!!!

- - - - - - - - - - -

Tävling!
Nu drar vi gång en tävling om vilka låtar Lasse kommer att spela på Peace & Love.

På torsdagen blir det en akustisk konsert, på fredag med ett handplockat rockband och på lördagen med stora bandet. Med de speltider han har så kommer det att bli 39 olika låtar som spelas.

Nu är det upp till er att gissa vilka 39 olika låtar det blir. De 5 personer som har rätt eller kommer närmast kommer under hösten att få ett fint pris. Är det mer än 5 personer som har helt rätt (vilket knappast är sannolikt) så lottas det vilka 5 personer av dessa som vinner. Det blir samma pris för alla 5, dvs fem första pris.

- - - - - - -

Jag var alltså med och tävlade där och jag var en av dom fem.
Jag blev så glad! Jag vinner aldrig något!!!! MEN NUSÅ!!!!

HIHI.


Har även glömt att tala om att jag, Josefin och några kompisar till henne ska se han i December igen. Sjätte gången vaaaaaa. Fan, nu blev jag så glad och dryg :) MMMMMMM! :)

HEERRÅ!



man blir nervös


Jag blir så nervös. Pratade med mamma i tele.

Mamma - Du har fått ett brev, kan jag öppna det och läsa det för dig?
Jag - Ja, gör det då.
Mamma - Det är från united states står det, det är ett paket som du ska hämta ut.


USCH! Den enda människan som jag känner i United states är ju Anna och jag var helt säker på att hon hade skickat skorna som jag ville att hon skulle köpa, men icke. Vem fan är det då? Usch, sånt här gillar man inte!

Har säkert fått mjältbrand i en liten låda på två kg. Eller så är det som Anna säger, att någon gammal släktning har skickat en massa diamanter och guld till mig.


Tur att jag har druckit en massa vin ikväll, annars hade jag varit ett litet vrak, värre än vad jag är nu. Jag har alltså druckit vin, ett jättegott vin som är gult och smakar som blommor och honung. Johan och hans kompisar skulle ut och se Bob hund ikväll, så jag drack lite med dom innan, och när dom gick så fortsatte jag, kollade på idol med Mattias och fortsatte och nu sitter jag här och fortsätter. SO MUCH FUN i min ensamhet!

Nu ska jag spela sims och ta en macka och sen ska jag prata engelska med Anna över msn. DET ÄR KUL!
Hej då!


för sent för edelweiss



MYSANNA


Håller på och pysslar lite med en liten present som Anna ska få när hon kommer hem i november.

ETT LITET SMAKPROV!



naaaaaaaaaaaaw.

New moon


Ohohoohohh!


when you say you love me





När man hittar en låt i en serie eller i en film som man älskar och efter mycket jobb hittar den så blir man jävligt glad!


Mot IKEA! Woho.

0-2cc7afff2d33569c19251ee6b8df87bc.png

Kolla varifrån!

Mot IKEA! Woho.


mysigt


Heeeej.

Jag ligger i sängen och sölar med min onda hals. Förutom det så mår jag bra, ingen feber eller svininfluensa. Ikväll ska vi ut med Calle, en rolig kompis till Johan helt enkelt. Jag och Calle åkte ihop lite tidigare i somras när vi spelade risk tillsammans. Han förstörde för mig och jag hatar folk som sabbar för mig i det spelet. SuCk!

Och imorgon ska vi till Ikea. Woooho! Vi ska dock bara kolla vad som kan behövas och vad som finns, det har jag bestämt. Johan är lite mer "jaha, vi åker väl till ikea då för att du tjatar". Och jag är lite mer "undra om han vill ifall jag tjatar lite till".

Sen ska jag nog åka hem till Bollnäs nått tag, men när vet jag inte. På söndag kanske, söndag känns kanske bra.
Sen till veckan åker jag tillbaks när jag känner för det och då blir det dejt med Johanna Malm och eventuellt inköp av gymkort.


Nu ska vi gå och köpa idominsalva och grönsaker.
Heeeej då.



Ska gå och möta Johan. Kommer säke

0-6f50c5fb1fb07b2ed9673c710fe9cf92.png

Kolla varifrån!

Ska gå och möta Johan. Kommer säkert bli kidnappad :-(


uppsvälld mage och brända mandlar


Uppsala igen, har varit hemma i Bollnäs i några dagar nu och kom tillbaks hit igår. Det blev en lagom tågresa och skönt som fan att det var ett direkttåg.
Idag har vi varit på stan och försökt leta vinterkläder. Jag hittade en halsduk och vantar medans Johan köpte sig ett par skor, sen så köpte jag brända mandar. MUMS! Lånade även tre filmer från biblioteket som vi ska börja kolla på ikväll.

Sen så försöker jag få Johan att snacka inredning med det funkar inte så jävla bra. Och för någon dag sen fick vi reda på att man får tapetsera och måla om i studentlägenheterna, det känns såå bra!

En annan sak som suger är att alla utbildningar som jag har hittat, som jag skulle vilja gå till våren kostar pengar. Alla utbildningar borde vara gratis ju. GALEN MAN BLIR VA.


Och en bra sak igen, jag är så himla kär för tillfället, eller jag är det jämt, men just nu pirrar det till lite extra i min uppsvällda mage. Jag fattar inte, så fort jag kommer hit så blir min mage jätte uppblåst, får säkert i mig för mycket fibrer. USCH!

Heeeerrå.


HOPPAS JOHAN ÄR LIKA KÄR I MIG!!!!

Åker tåg och kollar på film. ALLA

6a7deeed1f12e52001b004338370b9f3.png

Kolla varifrån!

Åker tåg och kollar på film. ALLA runtomkring mig hostar och harklar sig. Svininfluensan HERE I COME!!!! :-(


Jag är så jävla snygg just nu. Hål

0-450d15849763c7779ee19c6ce41cc25a.png

Kolla varifrån!

Jag är så jävla snygg just nu. Håller på och permanentar håret.


städa på en fredag





RSS 2.0