Lars Eriksson - Rejected Love




öh

Jag är vaken. Jag har legat och kollat på andra avenyn fram tills nu. Jag är såklart jätte trött och bör gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp tidigt och ringa ett viktigt samtal.

Det är så skönt. Jag har numer trådlöst här hemma, så jag kan yra runt med min bärbara överallt känns det som. Mamma säger att laptopen måste vara det bästa köpet jag nånsin har gjort och hennes gissning är alldeles korrekt.

Emelie, Malin och Bettan var här tidigare ikväll. Vi kollade på några filmer och pratade lite. Väldigt mysigt! Vi kikade på Margot at the wedding och lust och fägring stor. Båda var väl sådär, men chipsen var ju goda och trevligt sällskap var det.
 

Nu ska jag sova så gott.
God natt!




anledningar

Det här var roligt. Johan gav en massa anledningar till varför han tycker om mig så mycket.
Här kommer några..

"För att du var sur på mig en hel dag för att jag stängde ner en internetsida, ibland vill du inte duscha med mig, för att du jämt ger mig fuck-fingret, för att du inte låter mig gå in på ditt rum när jag kommer och hälsar på dig, att du smygläser mina sms, för att du svär åt mig hela tiden, du blir sur på mig för att jag köpte en present till dig för 7000:- i din dröm, för att du aldrig vill vakna på morgonen och har ett dåligt morgonhumör, för att du gnisslar tänder om nätterna, bara för att du alltid tror att jag är sur när jag spelar gitarr, för att du blir tokig när jag frågar vad du vill bli när du blir stor.."


jag måste vara en underbar flickvän och johan kanske är snäppet underbarare!
men jag säger bara kanske..




aska och madicken

Hallå!
Herregud vad klockan är lite. Jag har faktiskt varit vaken sen 8.30 imorse. Jag och mamma har varit nere på stan och äntligen har jag köpt min älskade jacka. Den är så pass vacker, jag blir nästan knäsvag.

Sitter och kollar på madicken för tillfället. Snart ska vi åka upp till våran stuga med resten av släkten och hälla ut morfars aska och sen ska vi fika. Det blir nog mysigt!

Vi hörs!




kissnödig

Ja ja, jag är fortfarande vaken. Jag ligger inne på mitt rum och gömmer mig. Mamma har precis klivit upp och om hon ser att jag är vaken nu så blir det tredje världskriget och hitler-varning på henne. Men jag är så jävla kissnödig, vet inte vad jag ska ta mig till.

Skulle kunna gå ut och leka att jag vaknade för att min blåsa är så jävla fylld just nu eller så skulle jag kunna låtsas gå i sömnen. Det skulle vara en typisk grej som min mamma skulle kunna gå på.

Vi får se.....




jag vill ha..

Det här är då några grejer som jag önskar mig när jag fyller år.
Det är ju trots allt bara 26 dagar kvar...
JAG ÄR SÅ EXALTERAD!






                                          


svett

Jag fattar inte vad jag gör vaken nu. Jag som hade vänt tillbaks på dygnet så bra när jag var hos Johan. Överdrivet bra eftersom vi gick och la oss halv elva igår och klev upp runt nio idag.

Jag är iallafall hemma nu igen. Mina kamrater är ute på krogen och jag sitter här med laptopen i knät. Jag ville också gå ut, men jag har inga pengar till det tyvärr.

Gud vad jag svettas. Det är jobbigt att ha en dator klistrad mot benen. Varmt och svettigt!
God natt!



Desperate housewives

Hoppsan, jag längtar till sista september!!


sneak peek...

the sims och kär

Äntligen funkar internet här hemma för en gångs skull.

Jag har såklart vänt på dygnet totalt. Varje natt är jag vaken till 5-tiden på morgonen och sover till 13-14. ARBETSLÖSHETEN TÄR PÅ MIG! Jag är så trött på att vara arbetslös. Jag är så fruktansvärt pank! Men det är tur att jag har mam&pap som betalar tåget till Johan lite titt som tätt.

Sen har jag börjat spela The sims igen. Jag har lånat tre expansionspaket av Bettans lillasyster Magda. Hon går i sexan och spelar the sims, jag är snart 19 och spelar the sims. En aning roligt!

Jag lekte med Elina idag och hon kapade av mitt hår, så nu har jag hår till axlarna. Det är dock lite kvar som behöver klippas, men det får vi ta på måndag.

Ohh, imorgon åker jag till Johan. Jag saknar han som fan just nu och efter hans mysiga sms så blev det inte direkt lättare. Nu har vi varit tillsammans i 4 månader och 1 dag. Han kommer antagligen inte ihåg det, så den jäveln kan lika gärna få läsa det här!!

Nu ska jag spela the sims.
God natt!




And whispered in the sounds of silence..





jagkanintesova

Åh, jag kan inte sova. Herrn som ligger här bredvid mig har somnat för längesen. Jag önskar att jag också kunde somna så fort jag la ner huvudet på kudden. Men jag är ett jävla mongo och somnar inte förrän sent på natten eller tidigt på morgonen. But hey, that´s me!!

Annars händer det inte så mycket, eller egentligen så gör det kanske det. Jag och Elina planerar lite inför framtiden och det är roliga planer kan jag berätta, än så länge iallafall.

Nej, nu ska jag försöka sova och imorgon när snarkjohan ska upp till skolan (07.00), då ska jag ligga kvar här och skratta och peka, sen ska jag somna om och gnissla lite tänder!!

God natt!




mys med raymond och scones

Hej överenergi!

Jag har lite problem tror jag. Klockan är snart 7.00 och jag kan inte sova.
Jag tänker baka scones nu och om exakt 17 minuter börjar.. (trummor) .. ALLA ÄLSKAR RAYMOND!

Gud så mysigt!




död och het på soffan

Oj, jag är alldeles slut idag. Jag låg vaken till 5-6 tiden och kollade på Blades of glory. Mkt rolig var den!
Efter 1000 påpekningar och tjat från pappa så har jag pluggat lite teori nu och snart ska jag åka iväg till Dollar. Jag måste köpa lite lådor och sånt, för jag ska storstäda mitt rum och packa ner en massa skit som tar onödigt stor plats och sen kommer Elina hit. 

Åh, fyfan.. jag vill hellre dö på soffan känner jag.



Jag är ganska het ibland..

Blades of glory

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Blades of glory och sakna Johan.
Så får det bli! God natt kamrater!



Idol 2008, favoriterna

Mårten och Lars! Mjaaau..

 


Project runway, cancer och barn

Tredje natten i rad som jag drömmer mardrömmar.

Inatt hade Emelie cancer och skulle dö imorgon. Allt var så sjukt och hon hade planerat allt. Jag och Malin skulle få hennes kläder och hon skulle ha en brun kista på begravningen.

Igår hade jag helt plötsligt fått två barn som jag inte älskade, det gick inte. Dom var två små odjur, typ som den onda dockan!

Natten innan det drömde jag att project runway hade börjat igen och jag var en av deltagarna. Men nu fick deltagarna bestämma tema varje vecka och det var min tur. Jag kommer inte ihåg vad jag valde, men jag blev fan inte klar. Det låter kanske inte som en mardröm, men jag hade sån ångest och panik i drömmen och det gillade jag inte.

Jävla drömmar!



Kappa

I want you, I want you, I want you so bad..
URTJUSIG ÄR VAD DEN ÄR!





fyllefeber?

Hej bakfylla!

Jag, Emelie och Malin käkade pizza och mådde illa tillsammans. Haha, Malin fick någon form av fyllefeber och jag tyckte att det var jätte roligt när hon satt och svettades som en maratonspringare med hyperhidros. Jag kanske överdrev en smula, men vafan!

Vi hade iallafall jävligt kul igår och alla blev för fulla. Tequila på tequila och cider på cider.. dyrt och farligt mina vänner!
Jag pratade med en massa folk som jag aldrig har pratat med och det var ju kul på sitt sätt. Sen blev det en massa telefonsamtal, så mina pengar tog såklart slut!

Nu ska jag kolla in på idols hemsida, det är så spännande och jag har inget liv!
Adjö!




   
   
  

bakis och mormor

Jag är en död kvinna idag.
Hur kommer man tillbaks till liv? Jag börjar med en fet pizza och prat på piccan.. löjligt, men sant!
PERFEKT!



eller som min och mormors konversation som vi hade nyss.

Jag - Hur mår du idag då?
Mormor - Jag vet inte, jag känner inte efter så noga.. Så jodå, det är bra!

Go mormor, så som det ska vara!















P.s I love you.. filmjävel!

Jag har precis kommit hem från krogen och är en aning onykter.. (det märks säker).
Jag har haft jävligt roligt och kommer ihåg ungefär häften av kvällen.
En annan grej är att jag inte kan sluta tänka på P.s I love you. Jag vet inte varför, men den filmen åkte rakt in i mitt iskalla hjärta och där gömmer den sig. Jag vet fan inte vad jag ska göra, för helt plötsligt så är jag jätte rädd för att någon i min närhet ska dö av någon konstigt sjukdom eller något dylikt.
 Det känns som att det filmen försöker ta över mig, vad ska jag göra!? sitta här som ett fån eller göra något åt det? tänkte börja men att kolla på den med Malin och Emelie, då blir det kanske bättre.

Nu måste jag sova innan bakfyllan börjar komma.. det är förjävligt!
God natt!






korvskinn och P.s I love you

Ibland är man tillräckligt dum. Det var jag innan jag åkte, för jag glömde att packa ner underkläder, så dom här dagarna har jag fått gått runt i kallingar. Dom sitter som korvskinn och tom Johan påpekade det. Men han skylde på att han hade ett litet ass! Ganska gulligt, men det är en lögn!!

På vägen hem började jag kolla på P.s I love you och den var sorglig, jag ville börja böla under hela tågresan, men jag fick hejda mig.
Nu är jag hemma och det är väl trevligt på sitt sätt. Jag kan kela med min familj och leka med mina flickor och imorgon ska jag göra det, för vi ska ut och dansa, dricka tequila och löjla oss.

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på slutet.. gråta en skvätt och sova.
God natt!


korvskinn....





Åh herregud vilken film! Jag har gråtit mig igenom den nu.
Alla borde se den och bölgrina.
God natt!





fis och 10 jobb

Sitter hos Johan just nu. Han sitter och pluggar i ett annat rum och han har lämnat mig här helt själv. Vilken jävla kille!!
Vi har precis käkat vårrullar och nu ska jag leta en film som vi ska se ikväll och det är inte det lättaste eftersom vi aldrig kommer överens om vad vi ska se.. oftast iaf. Vi kollade på barnhemmet igår och den var inte så läskig som jag trodde, men den dög.

Sen vill jag bara berätta att jag har sökt ungefär 10 jobb idag.. jag tror inte att någon av dom kommer svara "ja, du får jobbet".. men ändå, jag har varit duktig!

btw, jag är fisnödig. What to do!? och vad ska vi se för film?
Hörs!





jag är dagvild

Jag har haft en ganska tröttsam dag. Johan ringde och väckte mig imorse efter 5-6 timmars sömn. Jag klev upp och var som en zombie. Jag var som en isbit och låg och skakade under täcket på soffan. Låg och kollade på Simpsons halva dagen och somnade lite emellanåt. Efter ett tag så fick jag ett ryck och gjorde middag till hela familjen. Det blev asgott kan jag berätta! Nu på kvällen har jag kollat på film med Bettan, det blev Drillbit Taylor och den var faktiskt ganska rolig.

Imorgon ska jag försöka ta mig upp i tid och sen ska jag nog åka till Johan.
Vilka storslagna planer jag har!

Ses!



Kör en liten nostalgilåt!

nostalgi

Barnprogram..


Intro
 

 Björne
 

 Mjölktandsmössen
 

Tummen
 

Alfons Åberg
 

Trasdockorna
 

Kalles klätterträd
 

Lilla Anna och den långa farbrorn
 

Från A till Ö

dagens outfit

Haha, vi kör en dagens outfit också.


Röda långkallingar med hjärtan på från Åhléns.
Liknande strumpor och kallingar finns nog att köpa lite varstans.



Buzz och Gunnar

Jag är nog lite beroende av Buzz, eller jag har varit. Jag börjar faktiskt tröttna lite. I fyra dagar har jag spelat det nu. Men allt är så bra.. Felixs röst, mina poäng, utmaningarna osv.

Jag har faktiskt inte bara spelat Buzz dom här dagarna. Johan har varit här och kelat lite och sen har jag lekt med Malin och Bettan. Johan åkte hem idag och direkt efter åkte jag till Malin. Vi yrade runt och åkte fram och tillbaka hem till mig ett antal gånger, men hamnade tillslut hemma hos mig iaf. Vi spelade Buzz med mamma och pappa.

Och apropå ingenting.. Jag blir galen utan photoshop. Jag får helt enkelt ta med mig datorn till Johan så han får hjälpa mig. Jag som trodde att jag var duktig på datorer.. bullshit!

Nu ska jag läsa Gunnar och sen sova.
God natt!


RSS 2.0