snusk

tredje dagen i rad som vi spelar tv-spel nu. Killen på videohallen måste vara ganska trött på oss eftersom vi har varit in dit ett antal gånger och lånat om spelen. Men det är så sjukt roligt! Jag säger bara Buzz for life!

Jag sitter hemma hos Malin just nu och jag antar att vi snart ska åka till Bettan och forsätta spela. Sen kommer Johan hit tror jag, om han hinner med tåget. Då ska vi äta fajitas och sen kolla på film, det har jag bestämt.

Nej, nu ropar Malins pappa att jag ska sluta kolla på snusk.
Jag måste sluta med det antar jag.

Vi hörs!

mongo

Bara för att snart får jag ligga nära dig igen, jag kommer att få känna doften från dig, kyssa dig på halsen, pilla i ditt jesushår, ligga på ditt bröst, bada med dig, ligga och mysa på soffan med dig, skratta med och åt dig, prata med dig, prata stockholmska med dig, hålla dig i handen, kyssa dig, kittla dig, dra i din bröstvårta så du får ont, höra hur du viskar fina ord i mitt öra, känna hur du håller om mig, känna din närhet, sitta i ditt knä när vi kollar runt på youtube, dra fingrarna över din rygg så du får gåshud, dansa med dig, kramas med dig, äta tacos med dig, höra dina snarkningar i mitt öra, dra i ditt benhår, lyssna på musik med dig, sova med dig..
 och säga; jag har saknat dig älskling!



fruktansvärt ont

Jag vill bara berätta att INGEN kan ha sån mensvärk som jag har. Jag vill dö för tillfället! Jag måste sitta och koncentrera mig på att andas rätt. Denna jävla smärta.. usch! Jag hittade en alvedon men den vill inte börja värka.


Symptom

Smärtan sitter i nedre delen av magen och kan stråla ut mot ljumskarna, lårens insida eller korsryggen. Många blir också illamående och kräks, får huvudvärk, blir irriterade eller får diarréer.

Smärtans intensitet indelas i tre grader:

  • grad 1(mild) - låg intensitet
  • grad 2 (svår) - smärtans intensitet påverkar arbetsförmågan
  • grad 3 (mycket svår) - smärtan är så intensiv att den drabbade blir sängliggande


Jag borde förfan ha grad 17 eller nått. Åh, jag vill ligga här på soffan hela dagen och bara gråta och tycka synd om mig själv. Men det får jag inte, för jag måste cykla och hämta Lisfisan snart. Tjejen som älskar mig!


ensam i köket

Shit! jag är uppe med tuppen idag. Klev upp 06:50 och käkade frukost. Jag följde med och lämnade Lisa på dagis och nu sitter jag här i min ensamhet i det otroligt vita köket och lyssnar på pugh rogerfeldt. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Jag ska inte hämta Lisa förän vid 16-tiden. Funderar på att promenera ner till Djursholms centrum och köpa lite grejer som jag måste ha. Jag glömde nämligen att ta med mig deo och lite annat + att jag måste se mig omkring här i området så jag hittar lite bättre.

Antagligen så kommer jag få mitt sl-kort idag.. det skulle vara kanon så jag kan röra mig in till stan och till Johannorna. Iofs så kan jag cykla till den ena Johanna.

Pratar med Johanna nu, pratar om att kanske kolla på film ikväll. Det blir kanon eftersom jag känner mig en aning ensam just nu och det suger!

Nä, nu ska jag pyssla lite och sen gå ut en sväng!
Adjö!



wildcrazystockholmtoppen

Gårdagen var wild and crazy, alla blev för fulla men det var väldigt kul ändå.
Imorse när klockan ringde så ville jag ärligt talat dö. Mitt huvud värkte och magen vred sig. Jag klev upp och satte mig i duschen och huttrade.

Började sen packa och åkte iväg med tåget mot Sthlm. När jag kom hit så fick jag åka taxi till Djursholm. Taxigubben snackade som fan och var väldigt trevlig. När jag kom fram mötte Jacob mig och söta Lisa stog vid grinden och tokvinkade! Nu är jag iallafall här och hittills känns det toppen och det är jag jävligt glad över!!

Vi hörs!




Haha!

Lisa håller på och leker runt medans jag packar upp mina grejer..

Lisa - Vet du då? jag älskar dig!!
Jag - Jaså, det gör du.
Lisa - Jaaa! Du är min bästis..

skönt med en ny kamrat här i storstaden!

Jag drar!!

Fan vad det är jobbigt att flytta, men mest psykiskt jobbigt! För någon timme sen satt jag och storbölade för att jag ska flytta, ibland känns det inte som att jag är redo och jag vet att det kommer kännas svårt dom första veckorna innan jag kommer in i allt. Därför måste jag hålla ut ett tag. Jag hoppas så fruktansvärt mycket att jag ska trivas som fisken i vattnet, loppan i sanden osv.. 

Johan har varit här i några dagar nu och åkte hem idag, det känns också jobbigt. Haha, allt är jobbigt just nu!!
Jag, mamma och pappa var och handlade lite småsaker för en stund sen, schampo, balsam och sånt. Var in på elgiganten för att köpa en dataväska och jag hade lite tur eftersom Robin jobbade, så jag fick en väska helt gratis! Här sparas det pengar minsann!
Ikväll blir det iallafall utgång med tjejerna, men först måste jag tokpacka, för imorgon bär det av till Djursholm.

Vi hörs!


Min nya skönhet

Mycket vacker!!


Teori och mamma

Som vanligt har jag spenderat dagen med att plugga teori, om och om igen. Jag är så fruktansvärt trött på frågorna! Det värsta är att jag fortfarande känner mig osäker på vissa av dom och det suger eftersom uppskrivningen börjar närma sig. Efter en massa svordomar och slag i huvudet (av mig själv) så åkte jag iväg till Malin, Emelie och Bettan. Vi kollade på en jävligt låg film och käkade godis. Dom vill gå ut på lördag och det vore jävligt sweet att dra en utgång innan jag flyttar. Vi får se, vi får se..

Imorgon är det torsdag och då kommer Jo-han hit, min Jo-han. Vi ska dricka champagne eller hyra en depp-rulle. Självklart ska vi mysa en massa också, men bara för att jag tycker om honom så mkt!

Innan jag avslutar det här inlägget så vill jag bara skriva att jag är så otroligt stolt över min mamma. Jag är så stolt att jag nästan blir tårögd och jag är så glad att hon tog sitt hårda beslut! Förutom att jag är stolt över henne så kan jag också berätta att jag älskar henne obeskrivligt mycket!

Tack och hej!




Ny design

Så var den nya designen nästan klar.. men jag skulle vilja få upp rubriktexten lite mer, men jag lyckas inte. Annars ser det helt okej ut. Eller vad tycker ni ungdomar?

nu blir det andra bullar

Nu ska jag pyssla lite designen på bloggen, så det kan se lite fult ut ett tag.
Jag måste verkligen ta en paus i pluggandet och pyssla med bloggdesign är faktiskt jävligt roligt!

Ses!


Flytt

Åh, det känns så stort och overkligt. Att flytta till Stockholm stog inte på mitt schema för några månader sen. Jag är rädd för att jag ska börja längta hem till mina vänner och familj, men jag har ju Johanna och den andra Johanna där nere, så antagligen så kommer det att bli jätte bra! Jag tror också att det är ganska nyttigt för mig, eftersom jag är rätt bekväm här hemma och ganska bortskämd och det ska bli så skönt att tjäna pengar varje månad, trots att det inte är någon större summa så känns det otroligt skönt!

Jag har ingen aning om vad jag ska ta med mig.. Möbler finns där borta, men småsaker som foton, skivor, tavlor, gardiner bör jag kanske ta med mig. Foton är skit bra, om jag längtar hem så kan jag böla och kolla på dom. YEAH!

Jag och mamma var till banken idag och fixade internetbank. Hur bra som helst!!
Nu sitter jag här och väntar på att Malin och Emelie ska komma. Jag och Emelie ska plugga teori och Malin får sitta och kolla på antar jag :)

Oh mama, jag flyttar om 5 dagar. Helt otroligt!
Vi ses!









Lasse 15/8

Jag och Johan var och tittade på Lasse igår. Sjukt bra som vanligt och Miss Li rockade röv!









Aldrig riktigt slut




För jag ska se Lasse idag! Jag har nött han i hundra år känns det som och jag har sett han 5 gånger förr. Skönt att man inte tröttnar..

Nu måste jag göra mig i ordning och sen åka till Gävle för att möta upp Johan.
Vi hörs!


mohah

Somnade jävligt sent inatt, som alla andra nätter. Det blev strömavbrott vid ett-tiden och jag var livrädd, det blev inte mycket bättre av att Emelie skickade sms och lekte Saw!

Vaknade imorse av att Johan ringde och jag var helt död. Klev sen upp och duschade, käkade frulle och nu har jag varit på Abe med Empan. Jag passade även på att boka uppskrivning.. HAH!



I'm on fiiiire!
Tjoho!

Paolo Nutini


Trötthet och abstinens

Fyfan vad jag är trött. Jag har verkligen vänt på dygnet och inatt låg jag vaken till sju på morgonen. Skandal! Jag passade då på att ringa till mina kamrater som skulle upp och jobba. Det var skit kul!

Klev upp vid 12 och åkte ner på stan med Emelie och sen gick vi till Abe för att plugga en stund. Båda var så jävla trötta så vi satt mest och garvade åt oväsentliga saker. Vi ska snart åka iväg och kolla på film med Malin, Bettan och Rille.

Och imorgon ska jag fika med min Lina! Gud så mysigt :)

Vi hörs!


None

velvet underground och vårtor

Tidigare idag..


Hej och hå!

Jag var ett känsligt monster igår, men idag är jag på topp igen.
Jag är rätt glad av mig idag. Har spenderat halva dagen till att leta en laptop, för om jag ska förflytta mig till Stockholm så behövs nog den. Faktiskt så har jag hittat en liten skönhet som jag funderar på.

Annars händer det inte mycket. Jag kör mest bil och pluggar teori hela dagarna känns det som och det går jävligt bra, men det är sjukt jävla tråkigt!
Johanna ville att jag skulle följa med till parken på tisdag.. och eftersom jag är den enda som oftast är free 24/7 nu förtiden så ställer jag givetvis upp tror jag iallafall..
 J har åkt iväg på äventyr, nämligen way out west och det känns lite dåligt eftersom jag är i stort behov av närhet just nu. Jag vill ha pussar i nacken och sen vill jag ligga och skeda hela natten. Nu börjar jag låta som Johanna tror jag..

Nu ska jag åka ner på stan och köpa lite verktyg så jag kan frysa min vårta på fingret. Mohaha, sexigt!
Vi hörs!


Jag hade ingen aning om att dom var poppis på 60-talet. Freeent!
Haha, synd att det låter som att dom har blivit tondöva med åren..

 


känslig minut

Herregud, vad är det med mig? Jag är inte längre gjord utav sten.
Ett exempel är exakt precis just nu. Jag sitter och storbölar helt utan anledning och nyss när jag kom och tänka på Christoffer som åkte ur idol 2007 så började jag gråta ännu mer. Jag är sjuk i huvudet, men inte på riktigt!

Btw, Sthlm ringde idag och det var maffigt och stort för mig.
Jag börjar bli cool och vuxen!


lite för mycket

Bara för att uppdatera lite. Vi festade igår och eftersom jag var så seg så fick jag, Emelie och Malin sitta själva hemma hos Malin och förfesta. Vi drack och pratade en massa snusk och tillslut var vi nere på tranan. Malin var snäll och full och just därför blev jag bjuden på en massa tequila och cider. Tackar! All alkohol som vi hade hällt i oss slank ner fortare än vinden och det märktes efter en stund. Jag och Malin rockade röv på dansgolvet och Emelie yrade runt som vanligt. När dom stängde så gick jag iväg till min snälla bror och hans kompis som skulle skjutsa hem mig. Där nånstans började minnesluckorna! jag hade tydligen pratat som fan och pratat som en stockholmare.. vilket jag var otroligt duktig på. Sen hade jag berättat om att jag har fått jobb i Stockholm.. direkt efter sa jag igen "Har jag sagt att jag har fått jobb i Stockholm?". När jag kom hem så började jag ta fram mat samtidigt som jag tappade hälften på golvet.

Och av en sån här kväll lär man sig en sak.. nu får det vara lugnt ett tag!

Annars händer det inte så mycket. Jag har laddat ner tre säsonger av Dr. Quinn som jag ska kolla på nu. Dr. Quinn är bäst!

Så vi ses ungdomar!




vad sa du?

Nu då? Stockholm eller arbetslös och meningslös..

RSS 2.0