tårar på kinden

Idag är det sadface-varning. Det bara är så.

Mina mostrar, min morbror och min mamma har dom senaste dagarna suttit dag och natt hos morfar och vakat över honom. Idag, efter några timmars vakande kom min mamma hem.. efter några få minuter så fick hon ett sms från min morbror där det stog "Det är över nu, pappa har somnat in..". Mamma läste det högt för oss och jag blev helt stel i kroppen och sen kom tårarna. Trots att det var väntat så fick jag en riktigt chock också.

Mamma åkte tillbaks till morfar för att träffa sina syskon och ta farväl av morfar. Jag låg och grät ett tag och sen kom Malin och Emelie. Jag kände att jag behövde annat och tänka på. Jag fick en massa fina sms av tjejerna och det värmer! Mamma kom hem sen och lagade middag, hon tände ett ljus på bordet och satte dit fotografiet av morfar som jag tog tidigare i år.

Johanna kom hit tidigare ikväll bara för att ge mig en kram, det värmde också och sen vill jag tillägga att jag har världens bästa Johan som precis skickade ett underbart sms som jag verkligen behövde nu.

Minnen från barndomen kommer upp. Alla gånger som jag har sovit där.. Jag sov alltid med morfar medans mormor fick sova i ett annat rum. På morgonen vaknade jag alltid av att han kittlade mig under fötterna. Alla gånger som han var hos oss och hälsade på och jag följde sen med han hem till mormor. Alltd på hemvägen så körde han vinglit med flit för att jag tyckte att det var så kul och när vi skulle passera affären som Emelies mamma och pappa ägde så stannade vi alltid där och käkade glass. Samtidigt som det känns jobbigt att han är borta så är det skönt att veta att han inte behöver lida mer. Jag vet att han har det bra nu..

Tack och hej!


Den här låten passar bra idag!


Roligt

Hon är allt bra rolig!


"min pojkvän har typ gjort ett prov såhära.. jag vet inte. för att se om jag är smart nog eller något."

 


upplevelser

Hejsan!

som nybliven studenten får man inte mycket gjort, men ändå så får man det. Dom senaste dagarna har bestått av skratt, pussar, kramar, facebook, fotboll, musik, gitarrer, fika osv.

Jag borde ta mig i kragen och skriva ett cv, men jag gör det ändå inte. Jag blir arg på mig själv, men jag kan inte direkt sitta och slå mig själv för att jag inte gör det. Istället för att söka jobb så sover jag länge, umgås med mina vänner och med Johan, yrar runt, lyssnar sjukt mycket på Arcade fire och Jens Lekman, fikar, kollar på fotboll, skämtar, sitter tyst i telefonen med Elina, leker Liv, hänger på facebook och drömmer om att åka till Halmstad, en Lassekonsert eller Storsjöyran.

Ibland är det svårt att veta vad man egentligen vill göra. Just nu vill jag bara glassa runt. Jag vill göra det jag känner för, det jag vill göra för stunden. Jag vill inte riktigt planera saker.. utan då blir allt bestämt. Jag vill ha spontana och roliga upplevelser som kommer hänga kvar i minnet i evigheter. Det är ganska svårt..


Igår var Elina här. Vi hängde på facebook, spelade en massa gitarr och kollade på sex and the city fram till morgonkvisten. Det var otroligt trevligt! Imorgon drar jag, Malin och Emelie till Gävle för att se sex and the city filmen.. jag undrar hur länge vi har väntat på den filmen.. en evighet ungefär! Efter filmen så åker jag till Uppsala, till Johan.

Nu ska jag tvätta lite kläder och ringa Malin.
Vi ses!



hårt

Ibland är det hårt och ibland är idag. Gårdagen var mysig och det var trevligt att yra runt lite. Hamnade på en konstig efterfest med Malin. Spelade en massa gitarr och dom blev imponerad över att en tjej kunde spela gitarr. Gick sen hem och mötte upp Emelie och Rasmus. Slocknade ganska snabbt i sängen och efter några timmar vaknar jag av att Emelie låg bredvid i fosterställning.

Idag är jag helt död och det är min hals också. Nu har jag haft ont från och till i en månad. Nej, jag måste dra mig iväg till doktorn nu snart. Ska ta och duscha, äta och sova en stund nu och sen blir det J.

Hej!




Hot lips..




mongo

Oh la la.. Jag och Bettan har träffat på ett nytt program som vi har blivit besatta av.. nämligen The hills som går på mvt. Hon ringde precis och påpekade att det börjar om 10 min. Toppen!

Jag är ensam hemma, så jag antar att brudarna kommer hit ikväll och gör mig sällskap. Jag är ganska grinig idag känner jag och hur trevligt är det på en skala?  Jag är iaf lite glad över att Swessar äntligen skickar studentbilderna till mig.

Hej på er!



Jag har tagit studenten!



Då var studenten avklarad. Det var så mäktigt och jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att få gå ut från aulan igen, köra våran "Nu nu nu äle fest" och sen möta upp min familj och sen gå med alla treor på vägen, runt rondellen, upp för viadukten och in till stan samtidigt som vi i klassen skriker och sjunger "MP3 SHALALALA". Det var så otroligt roligt!

Det tråkiga med dagen var att jag bärde på en fet förkyldning och det kändes som att min hals skulle svälla igen. Förkyldningen ställde till med att jag inte kunde äta den goda maten som mamma hade gjort och jag kunde inte heller dricka så mycket alkohol, vilket inte var så roligt sen på kvällen. Men men :)

Annars händer det inte så mkt. Emelie har flyttat hem på heltid och det är nice. Johanna har snart festat varje dag i en hel vecka och det är nog rätt nice för henne och mindre för hennes lever. Bettan fyller år imorgon, också nice..

Skulle egentligen ut ikväll, men struntar i det. Först ska jag bli frisk och kry! Istället kommer Johan hit, så det är sweet.

Nej, nu ska jag dra mig.
Hej på er!





Student

Gud så lustigt att jag tar studenten imorgon. Det känns så otroligt overkligt. Tre år tillsammans med MP3 är slut och fy fan vad det känns tråkigt.

vi har nu kommit hem från Rhodos. Hemfärden var otroligt jobbig. Mest pga av min förkyldning, men också för att jag fick lock på båda öronen när vi skulle landa och jag kan berätta att jag fortfarande har lock. Helt jävla otroligt! När vi kom till arlanda så hämtade vi väskorna och sen kom Linas pappa och hämtade oss. Sov nästan hela vägen hem och när jag väl var hemma så forsatte jag att sova. Vaknade ganska sent och kände mig helseg och det visade sig att jag hade feber. Trots det så åkte jag till Johan och sov där. Vaknade imorse och var helt död, när vi käkade frukost så fick jag i mig några skedar gröt och ungefär 15 glas juice. Jag var helt slut så vi la oss och sov en stund och sen gick vi till ica och köpte lite godis. Kom precis hem från tåget nu. Mamma är helt crazy och har köpt upp hälften av alla varor som finns på kvantum.

Febern sitter fortfarande i antar jag, men jag har proppat i mig ungefär 6 ipren idag bara för att jag ska få slippa känna skiten.

Jag borde nog sova nu.. FÖR I MORGON TAR JAG STUDENTEN!!!!
Hej på er!

RSS 2.0