Pineapple


Var iväg till en spåtant idag och det var riktigt kul! Hon prickade in allt och jag hade riktigt fina kort. Det var första gången för mig, så det enda jag kan tänka på är allt som hon sa. Det blir intressant och se om hösten blir som hon sa.

Egentligen så skulle jag bara lägga in en länk på en asrolig film som jag och Bettan såg igår.. eller Bettan sov, men jag kollade såklart!



Hornblower



Här ligger och jag slösurfar. Vi ska snart göra fiskpinnar och kolla på Hornblower. Jag är så jävla kär i den serien. Det är sällan jag blir så inne i en film eller serie, men så fort vi slår på Hornblower så känns det som att jag är på båten med dom och seglar runt och krigar. Så det kommer ofta ur ord som "NEEEJ", "FAAAN", "OOOJ!". Så jävla insatt blir jag!

Ikväll är jag lite extra lycklig, för då blir det TVÅ avsnitt!


Här är Horatio Hornblower :') Min och Johans polare!

förfest hos Bettan! Bäst!

0-162658588d22d1aa9ac7fb6a39d50c76.png

Kolla varifrån!

förfest hos Bettan! Bäst!


Mys med familjen. Mamma har gjort

0-6987d0b6af82bbbd260ce7d874d5a1b8.png

Kolla varifrån!

Mys med familjen. Mamma har gjort den här tokgoda smörgåstårtan. MUMS!


Pappa



Grattis till världens bästa pappa som fyllde 49 BAST igår!!



här ligger jag på ett mansbröst oc

242c39b67815540b8e0b16e64bb7c71f.png

Kolla varifrån!

här ligger jag på ett mansbröst och kan inte sova. Det är så jävla typiskt. Så fort jag har tagit nått glas vin på kvällen så kan jag vakna vid 7 och vara tokpigg. Men ska försöka somna om, måste vara lite pigg tills mamma och pappa kommer. JAPP! Jag får skjuts hem idag och det är lycka. Pus!


våghals 2



Mobilbloggskit suger ibland och mitt inlägg kom inte in idag och därför tar jag det igen.

JAG HAR KÖPT..........





så jävla kul!

Puppsala! Nu ska vi till myrorna o

-27db4272b312414b107e1b82ca62b12.png

Kolla varifrån!

Puppsala! Nu ska vi till myrorna och leta kavaj till Johan, sen ska han jobba och jag ska hem och göra värsta middagen med temat GREKLAND. Kyss och hej då.


alskling



när man känner sig maktlös



DEPPIGA TIDER!

Jag och Johanna är emo idag. Vi har kommit med olika förslag på hur man kan ta livet av sig. Men jag kom på det bästa alternativet. Det hela var dock på skämt. Men ändå.

Jag fick reda på att jag står som reserv på skolorna. Besviken som ett as blev jag. Jag trodde att jag skulle komma in, för jag har inte speciellt dåliga betyg och sen hoppades jag kanske lite för mycket.

Samtidigt ser jag det som ett tecken på att jag måste få ihop pengar till Hawaii, tjäna pengar för att kunna flytta ihop med Johan och kunna leva ett normalt liv och bla bla bla. Men just nu vill jag bara gräma mig över att jag står som reserv en stund.. FÖR JAG BLIR SÅ LESS!

Men men, det mesta känns hopplöst idag.
Nämde jag att jag sov till tre igår? Nej, tänkte väl det.

Jag ska i alla fall ställa klockan och lägga mig nu.
God natt!





Tåget från Bollnäs var försenat 40

0-1c88c8a875ee781fd8a1e28da409bd7c.png

Kolla varifrån!

Tåget från Bollnäs var försenat 40 min ungefär, som tur var så hann jag med tåget i Gävle. Om 1 timme och 10 minuter så är jag framme. Nu ska jag kolla på film och kissa. HEJ DÅ!


Jag var på bröllop



Trööööött.

Fick så dåligt samvete för att jag har lovat Johanna att skicka lite bilder från bröllopet som var i lördags. Jag fick helt enkelt börja redigera och nu är jag nästan klar med 10 bilder eller nått. Men det är ingen big deal, speciellt inte när man lyssnar på GoTheNbUrg BoYs ChOir under tiden.

Men men, här kommer några bilder.







GOD NATT

Jag och Axel

bakis idag, men Malin kom med den briljanta idén att vi skulle köpa hem lite mat idag och det känns bra.
Nu ska jag duscha och sen gå ner och leka lite med Axel. Lilla Axel är grannpojken här och han är så smart, rolig och söt. Ett riktigt kap och jag vore 3-4 år igen.

Så här ser våra samtal ut när han får syn på mig från sitt hus.

Axel "HEEEJ ELIN!"
Elin "HEEEEEEJ AXEL!"
Axel igen "HEEEEEJ ELIN!!"
Elin igen "HEEEEJ AXEL!"

och så fortsätter det.


Mat nu.
Tjo!

RSS 2.0