SMS-inlägg

dsc03671 (MMS)


aaaaaahhhhh, det här är najs!

dsc03649 (MMS)

aaaaaahhhhh, det här är najs!


SMS-inlägg

dsc03632 (MMS)


Nu har vi bytt lakan och jag har varit på ...

dsc03623 (MMS)

Nu har vi bytt lakan och jag har varit på dass för första gången ikväll. Nu ska vi mysa lite och sen ska vi sova. SKA UPP I OTTAN IMORGON OCH FISKA. Typ!


21 juni


Igår:
Fest här hemma med damerna i släkten. Kollade på bröllopet mest hela dagen, så fint! Jag har inte sett Daniels tal än men antar att jag kommer storböla när jag får se det. Känslig som man är!
Utgång på kvällen med Emelie och Malin. Det var najs!

Idag:
Åkte till Segersta så Johan äntligen kunde få köpa ett xbox 360. Han har spelat hela dagen medans jag har bakat, svettats och haft ont i halsen.

Imorgon:
Vi ska upp tidigt och packa bilen full med nödvändiga grejer och sen ska vi handla mat och köpa nya metspön. Efter det åker vi upp till stugan och stannar tills vi har tröttnat på lugnet, tystnaden, myggen och skogen :) Det kommer bli underbart!


NU VET NI!
herrå.


Har varit ut med tjejerna. Det är ashärlig...

dsc03599 (MMS)

Har varit ut med tjejerna. Det är ashärligt väder ute, Johanna bjöd på mat och nu ska jag hem och sova. Underbart! :)


Kul att jag somnade runt 22.00 och vaknar ...

dsc03595 (MMS)

Kul att jag somnade runt 22.00 och vaknar 02.00 igen och nu kan jag inte somna om. Jag ligger fel, det är för varmt, det är för kallt, stressar upp mig, tänker på morgondagen, vill ligga på Johans arm och bla bla bla. Haha, när jag vaknade så trodde jag att vi var indier och att vi hade tagit över världen. Hade en riktigt konstig dröm. Försöker igen.. God natt!


Dagen efter. Nu blir det pizza!

dsc03584 (MMS)

Dagen efter. Nu blir det pizza!


0406


Soligt och blåsigt. Kan man ligga ute och sola ändå? Jag sover jämt bort dom bra soltimmarna och jag som har planerat att bli skitbrun i sommar. Jag kommer knappast lyckas!

Jag är hemma i Bollnäs nu och ikväll ska jag iväg till Malin och hjälpa henne att städa. Jag hatar egentligen att städa, men när det kommer till att damma av saker med trasa så tycker jag helt plötsligt att det är skitkul och lite harmoniskt på nått vis.
Senare ska jag skypa med Johan som nyss har kommit fram till Finland. Det ska bli kul, mysigt, roligt och alldeles underbart :) Det är över en vecka sen vi sågs nu och det tär ju lite på lillhjärtat!

Nej, nu blir det tacos och sen Malin!




RSS 2.0